Анна Асті / Скріншот YouTube

Відомий український продюсер Денис Путінцев розповів, чому співачка з Черкас Анна Асті вибрала Росію і заробляє криваві рублі, поки її батьківщина страждає від російської агресії.

За словами Путінцева, така позиція Асті говорить про стратегічну недоліковість, бажання миттєвих благ, які дає Росія у вигляді грошей. 

"Але, як ми бачимо, карма її наздогнала. Дівчинка зустріла війну в Україні, ховалася в підвалах, бачила, що тут відбувається, але тим не менше виїхала і продовжила виступати на кремлівських концертах. Наскільки мені відомо, зараз її концерти скасовують, після "голої" вечірки Насті Івлєєвої. Не знаю, чим це все закінчиться..." - сказав Путінцев в інтерв'ю УНІАН.

Відео дня

Він додав, що Асті вдалося стати успішною в РФ тільки тому, що її музика завжди була орієнтована на пострадянський російськомовний ринок, а не український.

Крім того, Путінцев зазначив, що люди з України, які обрали Росію, "самі закопують себе в землю".

"Вони не можуть зрозуміти однієї простої речі - тут вони зрадники, а там вони теж зрадники. Там вони зрадники, манкурти, їх просто використовують в контексті пропаганди. Ось, будь ласка, українські артисти, які підтримують Росію і мир у всьому світі, голуби летять і так далі. А тут вони н***сти. У будь-якому випадку нічим хорошим їхня кар'єра там не закінчиться. Вони завжди будуть другосортними людьми", - додав продюсер.

Війна змінила все, продовжив Путінцев. І люди, які залишаються в Росії через миттєві гроші, не володіють достатнім рівнем стратегічного IQ, щоб зрозуміти, що на них в будь-якому випадку чекає забуття. 

"І не просто забуття, а ганебне забуття. Оскільки те, як вони вчинили, будучи публічними людьми, інакше як боягузтвом на меркантильній основі і публічною зрадою своєї країни не назвеш", - підсумував Путінцев.

Нагадаємо, зрадниця Анна Асті рятує кар'єру після "голої вечірки". Співачку схиляли публічно підтримати війну та виступи перед окупантами. Втім, сторони зійшлися на більш простих умовах.

Вас також можуть зацікавити новини: