Максим Галкін / Фото - instagram.com/maxgalkinru

Проти гумориста Максима Галкіна, який підтримав Україну і засудив вбивчу війну РФ, готується кримінальна справа за статтею про поширення фейків про дії ЗС РФ. 

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зазначимо, напередодні Галкін засудив обстріли мирних українських міст росіянами. Він прокоментував ракетний удар по Одесі

Відео дня

"Напередодні Великодня летять російські крилаті ракети в житловий будинок в Одесі. Гине сім'я, гине тримісячна дитина. Ось як це? Поясніть мені. Крилаті ракети взагалі не повинні прилітати в житлові будинки, ні в будні дні, ні в свята. Ви одночасно молитеся про мир (офіційні особи РФ, - УНІАН), везете Благодатний вогонь до Москви, і при цьому ця ж влада посилає ракети. Чи це знову не ми?",- сказав Галкін.

Також на знак підтримки України чоловік Алли Пугачової заявив про те, що частина прибутку з концертів в Ізраїлі буде перераховувати на допомогу українським біженцям.

"Я думаю, що тим, хто вже купив квитки буде приємно дізнатися, що ми таким чином разом зробимо добру справу", - заявляв Галкін у своєму зверненні.

Нагадаємо, раніше Максим Галкін розніс пропагандистські ЗМІ Росії і закликав їх писати про тих, хто "патріотично налаштований".

Вас також можуть зацікавити новини: