Окупанти били по Україні ракетами / колаж УНІАН, скриншоти, фото УНІАН

Українські зірки емоційно відреагували на чергову ракетну атаку, яку влаштували росіяни. Окупанти били по наших містах ракетами, вранці було "гучно" у багатьох областях. Що про росіян думають актриса Ольга Сумська, співачка Настя Каменських та інші артисти - читайте нижче.

Ольга Сумська

Відома актриса назвала окупантів "клятими потворами". Сумська показала наслідки чергового удару та зазначила, що росіяни б'ють по мирному населенню навіть у релігійні свята. 

Ольга Сумська про ракетну атаку / колаж УНІАН, скриншоти

Актриса не стримувала емоцій, коли побачила, скільки горя росіяни наробили у Києві, Черкасах та інших містах. При цьому сама Сумська чула вибухи, вранці вона збиралася на гастролі та дуже налякалася.

Відео дня

Слава Дьомін

Блогер та ведучий засудив росіян. Дьомін назвав їх "недолугими контрацептивами". Також артист зазначив, що окупанти вкотре витратили чимало грошей на ракети.

Дьомін про новий ракетний удар / скриншот

"Сьогодні в Україну знову прилетів річний бюджет Рязанської області", - написав блогер.

Міла Єрємєєва

Ведуча та блогерка "прокляла" росіян. Єрємєєва не стала підбирати слів, вона написала прямо про усе, що думає про окупантів. Артистка спробувала підбадьорити українців мемом про мешканців країни-агресорки.

Відома ведуча "прокляла" росіян / скриншот

"Ви усі, аквафрешеві кізяки, подохнете", - написала ведуча.

Аліна Шаманська

Блогерка, яка нещодавно приїхала до Києва, почула вибухи та ховалася від них у коридорі. Згодом, коли зрозуміла, що на цьому гучні звуки не закінчуються, вона спустилася на паркінг.

Блогерка розповіла, як пережила нову ракетну атаку / скриншот

Блогерка розповіла, що вибухи були неподалік від району, де вона нині перебуває. Шаманська не приховувала, що дуже розлючена на росіян. Вона майже не спала, а через вибухи та тривоги її плани довелося скасовувати.

Настя Каменських

Співачка подякувала Силам ППО. Каменських не забула про те, кому ми маємо завдячувати за захист неба та України. При цьому зірка зазначила, що сьогодні - Міжнародний День миру, але для РФ це не привід зупинитися.

Каменських прокоментувала ракетну атаку / скриншот

"Наша Україна, на жаль, продовжує потерпати від нападів агресора. Після чергового ракетного обстрілу цивільні та житлові будинки зазнали важких пошкоджень, а найцінніше - життя, які щодня нахабно крадуть у наших людей і які щодня знаходяться під загрозою. Але навіть перед обличчям цього жаху, український народ продовжує показувати неймовірну силу, єдність та рішучість. Наша віра в мир і право на гідне життя залишаються незламними. Сьогодні я хочу нагадати всім нам, як важливо бути обʼєднаними, щоб разом протистояти злу, яке прийшло на нашу землю", - написала співачка.

Ракетний удар по Україні 21 вересня - що відомо

Як вже повідомляв УНІАН, сьогодні окупанти влаштували нову ракетну атаку. Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розповів, що російські окупанти випустили 43 крилаті ракети, з яких знищено було 36. Вибухи чули у Києві, Черкасах, Харкові та інших містах.

Згодом "Укренерго" повідомило про влучання в енергетичні об’єкти. А речник Командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат зазначив, що окупанти били по Україні ракетами у кілька хвиль та з різних напрямків.

Вас також можуть зацікавити новини: