Одним з перших зрадницю потролив активіст Сергій Стерненко / фото instagram співачки

Співачка Ані Лорак, яка виросла в Україні, але мешкає у РФ та не засуджує путінський режим, знову стала об'єктом для жартів. На тлі того, що артистку почали "цькувати" на території країни-агресорки за те, що вона нібито допомагає ЗСУ, їй довелося виправдовуватися.

Так, днями Лорак видала новий допис, у якому заявила, що допомагає лише людям, які втратили житло. При цьому співачка наголошувала на тому, що вона не політик. Також зрадниця зауважила, що допомога військовим нібито суперечить усьому, у що вона вірить.

Але це не врятувало Лорак. Мережа "вибухнула" жартами про "таємну допомогу" співачки. Одним з перших зрадницю потролив активіст Сергій Стерненко, який писав, що вона нібито задонатила на його збір.

Відео дня

Після цього до жартів приєдналися й інші користувачі. Вони пишуть, що українцям точно варто донатити, адже це робить нібито навіть Лорак.

Мережа жартує з Ані Лорак / колаж УНІАН, скриншоти

Окрім цього, користувачі насміхаються зі співачки. На тлі того, що росіяни вірять у такі жарти, коментатори підігрівають інтерес до "таємних донатів" від Лорак. Вони пишуть, що підтримують лише ті збори, які "допомагає закривати" співачка.

Жарти про Ані Лорак / колаж УНІАН, скриншоти

"Не бійся, Ані Лорак, ми нікому не розкажемо, що це ти задонатила Стерненку 80 тисяч на збір", - жартують коментатори.

Нагадаємо, раніше також стало відомо, що Лорак згадала, як її залишила мама, але її тільки захейтили.

Вас також можуть зацікавити новини: