Серіал скоро вийде / фото 1+1

Команда 1 + 1 Digital Studios завершила зйомки серіалу "СЕКС, ІНСТА і ЗНО". Прем'єра 12-серійної тін-драмеді, режисером якої став Антоніо Лукич, відбудеться вже восени на 1 + 1 video. Серіал покаже, як нинішня молодь дорослішає.

Журналісту УНІАН актори зізнаються, що вжитися в ролі і атмосферу історії героїв їм було досить легко, адже ще зовсім недавно самі були школярами і добре пам'ятають підліткові труднощі і шкільні пригоди.

Андрій Максімов (виконує роль Андрія)

Відео дня

Кінець літа завжди асоціюється в мене з початком чогось нового: 4 клас, 7 клас, 1 курс... Нова цифра − нові можливості і нове життя.

Літо завершувалось завжди вранці 1 вересня. Пам’ятаю, що під час шкільної лінійки веселощів було небагато. Це свято більше про відповідальність. Ну уявіть, ти стоїш на лінійці,  на тебе дивляться батьки твоїх однокласників, перед якими ти не можеш "облажатися", бо і так всі думають, що ти "пропаща дитина" (сміється).

Читайте такожГалкін показав селфі з Пугачовою: "як дівчинка" (фото)

Асоціацій з цим днем чимало. Це і сльози моєї бабусі, яка з кожним роком спостерігала за моїм дорослішанням, і очікування вчителів, які думають, що ти виріс за літні канікули, і більше не будеш отримувати погані оцінки за незадовільну поведінку.

Взагалі лінійка проходила завжди  дуже офіційно, як і в більшості шкіл. Ну, і  коли стоїш у шкільній формі з краваткою, ти автоматично втрачаєш можливість розслабитись і повеселитись з своїми однокласниками. Чесно зізнатись, думки про новий прикол і вибрик завжди жили в моїй голові, але вони моментально зникали під пильним поглядом класного керівника.

Найбільше мені запам’ятався дзвоник перед початком 7-го класу. Я, як завжди з гарним настроєм, вітаюся зі своїми однокласниками, після довгих канікул. І в той момент, коли я вітався з моїм однокласником Андрієм, від шоку  застиг на місці. Річ в тому, що він виріс за літо на цілу голову і от коли він сказав мені "Ну здоров!", в мене аж проступили сльози. Я був настільки вражений і шокований, бо його голос перетворився на чоловічий бас (так мені здавалося тоді). Точно пам’ятаю, як в той момент в мене наче щось перемкнулось. Я зрозумів, що вже не зовсім дитина. "Як я можу бути дитиною, якщо мої однокласники говорять басом". Так я подумав тоді. Ну а сльози на першому дзвонику, напевно стали символом формування дорослого мене.

Каріна Черчевич (виконує роль Єви)

Я завжди чекала 1 вересня і ніколи не хвилювалась через початок нового навчального року. За літо я встигала засумувати за однокласниками і постійними тренуваннями в балетній залі. Не скажу чому, але точно пам’ятаю, що перед кожним навчальним роком давала собі обіцянку завершити навчання з кращими результатами, ніж минулого року. Очевидно, мені було важливо не втрачати лідерство.

Взагалі в школі я дуже серйозно підходила до всіх справ, і навіть до 1 вересня (сміється). Початок навчального року – ніяких веселощів.

А от найбільш пам’ятним  для мене було уже студентське 1 вересня. Це був 2018 рік і я щойно вступила на акторський факультет. Тоді я абсолютно не розуміла, що зі мною відбувається і чому я ухвалила настільки радикальне для себе рішення (після 10 років в балеті). Але тепер я настільки щаслива, що довірилась своєму внутрішньому відчуттю. Те 1 вересня стало для мене окремою,  дуже важливою подією в житті.

Віталій Зелений (виконує роль Дані)

Я, аж до старших класів, любив ходити в школу і завершення літніх канікул ніколи не було для мене особливою трагедією. Звісно, я сумував трохи за літньою безтурботністю, але загалом емоції були класними, бо початок навчального року, а значить я  зустрічався з друзями і  починались нові пригоди. На самі уроки я не дуже чекав, а от друзів було багато в школі, тому в мене була своя мотивація поспішати на 1 вересня в клас.

Взагалі початок навчального року в мене асоціюється з невеличкою сімейною традицією. Кожного року, після лінійки, батьки відвозили нас з братами в МакДональдз.  Зазвичай фаст-фуду ми не їли, а от в цей день було справжнє свято, ми замовляли, все що хотіли і це завжди було дуже весело і смачно.

А ще, з першим вересням у мене пов’язана дуже кумедна історія. Я був з тих дітей, хто завжди виступав на різних заходах і без шкільної лінійки не обійшлося. За два дні до першого вересня мені дали пісню. Співати її я мав з випускницею школи. Це був максимально дивний досвід, бо нам сказали лише вивчити слова, а співати ми мали під фонограму, чого я раніше не робив. І от, нас оголошують, я беру мікрофон, починаємо співати, ну як співати, відкривати  рот та й все, але проблема в тому, що я тоді навчався у класі 8-9 і був доволі малим, зате голос у фонограмі – такий басистий, як вже у дорослого хлопця. Це був жах! Я співаю, а всі сміються. Ну, але тепер цей спогад викликає лише посмішку.

Ну і 1 вересня – це завжди море квітів. Пам’ятаю, що ти несеш квіти і постійно переживаєш, щоб твоя квітка не зламалась і нікуди не поділась (сміється). А ще це не зрозуміле відчуття – як дарувати, що казати. Без таких, здавалося б незначних моментів, спогади про початок навчального року були б неповноцінними. 

Ганнуся Ярмоленко (виконує роль Саші)

Мої емоції перед першим вересня – це завжди щасливе передчуття. Пройшло аж три місяці й от ти в школі, всі твої друзі разом.  Це завжди було весело, перші дні навчання – це мільйон історій і приколів, хто як провів літо, хто де був. Очікування всього цього робило свято 1 вересня максимально радісним.

Кумедною була одна шкільна лінійка, на яку я дуже запізнювалась і просто летіла тоді в школу зі швидкістю світла. Після такого  марафону, вигляд в мене, звичайно ж,  був не дуже, але все склалось добре в той день. Тоді це було супер важливим і не надто радісним моментом, а тепер все  це виглядає дуже смішним. Я люблю такі спогади.

Найбільш важливим для мене став перший дзвоник в 11 класі. Тоді я дуже сильно розплакалась. Мені було шкода, що все це відбувається востаннє. В 11 класі початок навчального року був дуже зворушливим. Ти 10 років спостерігав як вітають випускників, а тепер  сам  в цій ролі, і тобі просто не вірилось. Думаю, що цей день для багатьох залишається в пам’яті важливим спогадом, адже напевно саме тоді, ми усвідомлюємо, що вже  дуже скоро життя зміниться.

Інші новини по темі: