Микола Басков на недавньому російському шоу / скріншот

Микола Басков - відомий російський артист, який цікавий публіці не тільки творчістю, а й насиченим особистим життям. Довгі роки деякі шанувальники говорять про те, що Басков приховує свою нетрадиційну сексуальну орієнтацію. Чи так це? Чим зараз живе колись найпопулярніший російський музикант, а також що він говорить про війну в Україні - читайте в матеріалі. 

Дитинство і юність Баскова

Він народився 15 жовтня 1976 в Балашисі. Тато - військовий, мама - вчитель математики. У 5 років майбутнього артиста віддали в музичну школу, оскільки помітили у нього схильності до вокалу. З 2-го по 7-й клас Микола навчався в Новосибірську, де почав виступати в дитячому театрі, і потихеньку звикав до сцени. Пізніше Коля вирішив отримати більш серйозну музичну освіту і вступив до "Гнесинки".

Басков в юності / Фото - instagram.com, фан-сторінка

Вокальна кар'єра Баскова

Реалізовувати себе як серйозний вокаліст Микола почав з 1999 року, коли отримав премію "Grandе Voce" в Іспанії. З тих пір він став частіше виступати на гучних заходах, зніматися в кліпах і досягати інших співочих вершин. 

Відео дня

У 2002 році Басков з'явився на "Пісні року", після чого вийшли культові композиції "Шарманка" і "Сили небесні". У 2009 році він отримав звання Народного артиста Росії.

Свою творчу діяльність Микола продовжує досі, випускаючи час від часу нові пісні та кліпи. 

Особисте життя Миколи Баскова

В офіційному шлюбі завидний красень був лише один раз - з 2001 по 2008 рік. Його дружиною була Світлана Шпігель. Також у нього були публічні стосунки з балериною Анастасією Волочковою і телеведучою Оксаною Федоровою.

Існує думка, що це все для прикриття, адже насправді Басков - гомосексуаліст. Це підтверджують багато російських колег, наближених до виконавця. Наприклад, ось що пресі розповів екс-учасник реаліті-шоу "Дім-2" Рустам Солнцев:

"Довгі роки (Басков, - ред) жив з людиною на прізвище Манучаров. Ось про це я знаю точно. Решта, з ким він спілкувався, не заслуговують на увагу, Різні масажисти і не тільки. Про це весь шоу-бізнес знає. Вони не приховували. Дівчата, жінки його, Лопирьова, Волочкова, Федорова - це було прикриття". 

Сам Басков навіть натякав на стосунки з Манучаровим, знявши його в своєму кліпі і показавши там справжню сцену ревнощів. Однак офіційно артист не підтвердив чутки про свою орієнтацію. 

Басков і Манучаров / Фото - instagram.com, фан-сторінка

Що Басков говорить про війну в Україні

Після 24 лютого артист нічого не говорив про кровожерну війну, розв'язану його країною на території України. Однак в його біографії є один випадок, який яскраво демонструє реальну позицію виконавця. 

Так, влітку цього року під час відпочинку в Туреччині до нього підійшла фанатка зі словами: "Коля, здрастуйте. Я з України, Росія зараз бомбить Україну щодня, а ви тут розважаєтеся . Як вам, нормально веселитися?".

Він сказав: "Я відпочиваю, а не веселюся", на що та відповіла: "Добре, я зрозуміла. Слава Україні!".

Нагадаємо, Басков вперше висловився про хворобу, яка його довго мучає.

Вас також можуть зацікавити новини: