Басков і Манучаров / Фото - instagram.com

Російський артист Микола Басков досить відомий не тільки на території РФ, але і за її межами. Інтерес шанувальників викликає не тільки творчість, а й особисте життя, яке він так ретельно приховує від громадськості. 

Попри його романи з відомими жінками, шанувальники і колеги все ж подейкують про нетрадиційну орієнтацію виконавця. Чи так це - читайте в матеріалі. 

Особисте життя Миколи Баскова: хто його коханець?

Серед шанувальників давно ходили чутки про те, що Микола Басков є гомосексуалістом. Як стверджують різні джерела, його публічні романи з Анастасією Волочковою, Оксаною Федоровою, Вікторією Лопирьовою та іншими іменитими жінками - це всього лише для відводу очей. 

РосЗМІ цитують слова екс-учасника реаліті-шоу "Дім-2" Рустама Солнцева, який був наближений до Баскова:

"Довгі роки (Басков, - ред) жив з людиною на прізвище Манучаров. Ось про це я знаю точно. Решта, з ким він спілкувався, не заслуговують на увагу, різні масажисти і не тільки. Про це весь шоу-бізнес знає. Вони не приховували. Дівчата, жінки його, Лопирьова, Волочкова, Федорова - це було прикриття". 

Ймовірно, йдеться про 41-річного актора В'ячеслава Манучарова, з яким Микола Басков неодноразово з'являвся на публіці. 

Про цей союз говорили не тільки російські зірки, а й українські. Наприклад, після публікації знімків з Бучі у квітні 2022 року розлючена телеведуча Маша Єфросиніна звернулася до російських зірок, які підло мовчать про звірства. У своєму зверненні вона згадала Баскова і його коханця. 

"Але в одному ти маєш рацію, Коля. Визнаю. У тому, що завжди заперечував, що ти гей. Ти і твій коханець Манучаров завжди заперечували, що ви геї. Тут погоджуся. Ви дійсно не геї. Ви - під*раси", - сказала Марія. 

Манучаров у кліпі Баскова

Близько 10 років тому Микола Басков представив кліп на пісню "Странник", де знявся той самий В'ячеслав Манучаров. Згідно з сюжетом, Микола - римський імператор, а В'ячеслав - патрицій (аристократ). Імператор потрапляє в бордель, де розглядає жінок і чоловіків.

Одна з дівчат йому сподобалася, і на це звернув увагу патрицій (В'ячеслав Манучаров). Потім чоловіки влаштували бій на мечах за дівчину. Переміг Басков. Але у фіналі кліпу показано, що дівчина так нікому і не дісталася, оскільки імператор звернув увагу на свого суперника. 

Реакція соцмереж на кліп Баскова

  • "Ми з донькою насміялися до сліз. До такого ідіотизму може додуматися тільки геній"
  • "Поржав, але не зміг додивитися. Дякую, Колян!"
  • "А-я-яй! Ну як же так! У світі ж стільки прекрасного!"
  • "Ось це умора!"
Басков у кліпі застав Манучарова з коханкою / Фото - instagram.com, фан-сторінка
Манучаров дивиться на Баскова / Фото - instagram.com, фан-сторінка

Сам Микола Басков свою нетрадиційну орієнтацію ніяк не коментував. В одному з інтерв'ю він заявив, що мріє знайти гідну жінку для спільного життя.

Басков і Манучаров: фото 

Басков і Манучаров / Фото - instagram.com, фан-сторінка
Басков і Манучаров / Фото - instagram.com, фан-сторінка

Нагадаємо, Басков вперше висловився про хворобу, яка довго його мучила.

Вас також можуть зацікавити новини: