Андрій Макаревич / facebook.com/makarevichav

Російський музикант Андрій Макаревич, який підтримує Україну в розв'язаній РФ війні, показав, як росЗМІ придумують фейки про нього.

Нещодавно музикант висловився про платну медицину: "У самій суті платної медицини закладено щось глибоко невірне. Приходиш до лікаря, платиш гроші, і він за це знаходить у тебе нову болячку. Ти доплачуєш, йдеш на аналізи і вони знаходять ще одну. Тобто: чим більше ти заплатив, тим тобі гірше. З усіх боків. Хотілося б рівно навпаки: чим більше ти платиш, тим менше приводів для занепокоєння вони виявляють. А якщо заплатив зовсім багато - вони урочисто оголошують: ви абсолютно здорові", - написав Макаревич.

Російські ЗМІ одразу ж почали писати про те, що Макаревич, який зараз з дружиною і новонародженою дитиною живе в Ізраїлі, поскаржився на їх місцеву медицину. Тому артист вирішив відреагувати на ці фейки, щоб на власному прикладі показати, що таке російська пропаганда.

Відео дня

"Вкрай забавно - після поста про платну медицину два десятки пилососів синхронно написали - Макаревич незадоволений ізраїльською медициною! Ви де побачили слово "Ізраїль", орли? А ще на "мудаків" ображаються", - відреагував артист.

Нагадаємо, раніше в Росії знайшли спосіб помститися Макаревичу за критику Путіна.

Вас також можуть зацікавити новини: