Євген Клопотенко / instagram.com/klopotenko

11 листопада у всьому світі відзначають День холостяка. Це приємне свято для чоловічої половини людства, адже в цей день говорять тільки про них. Так, УНІАН склав список найзавидніших наречених України.

Євген Клопотенко

Євген Клопотенко точно знає, що шлях до серця лежить через шлунок. Він здобув популярність після перемоги в кулінарному шоу "МастерШеф". Зараз Клопотенко є бренд-шефом і співвласником ресторану української кухні "Сто років тому вперед". Серед його заслуг можна виділити і те, що саме він розробив зміни шкільного харчування. Варто відзначити, що Клопотенко ніколи не скаржився на брак жіночої уваги. Він веселий, харизматичний, талановитий і яскравий, тому дівчата охоче домагаються його уваги не тільки в соціальних мережах, але і в реальному житті. 

Євген Клопотенко / instagram.com/klopotenko

Олексій Дурнєв

Правду кажуть, що якщо чоловік не може розсмішити жінку, то це не її чоловік. А ось шоумену Олексію Дурнєву вже багато років вдається веселити українців. Він веде свій популярний YouTube-канал, який точно не залишить байдужими любителів пожартувати і посміятися. В одному з шоу Дурнєв зізнався, що дівчата звертають на нього увагу, ось тільки свою єдину він поки що не знайшов. За словами Олексія, багатьох представниць прекрасної статі приваблює його фінансовий стан і популярність, а не він сам. Але хто знає, може колись мрії фанаток здійсняться і він стане новим "холостяком".

Відео дня
Олексій Дурнєв / instagram.com/aleksey_durnev

Антон Птушкін

Телеведучий і відеоблогер Антон Птушкін також відноситься до завидних наречених України. Якийсь час він був ведучим тревел-шоу "Орел і Решка", а пізніше пішов у "сольне" плавання. Птушкін створив свій YouTube-канал, на який підписані 5 мільйонів осіб. Чоловік дуже любить подорожувати, тому його потенційній обраниці буде не нудно. 

Антон Птушкін / instagram.com/ptuxerman

Читайте такожPeople назвав найсексуальнішого чоловіка року (фото)Богдан Юсипчук

Телеведучий Богдан Юсипчук визнаний найкрасивішим чоловіком у світі. Крім успішної кар'єри на телебаченні, він ще й брав участь у конкурсах краси. В інтерв'ю УНІАН він зізнався, що користується увагою у жінок, але з віком почав трохи по-іншому на це реагувати. 

"Похвалу і критику зараз я сприймаю однаково, хоча компліменти приємні, звичайно. Чи подобається мені увага з боку жінок? Так, подобається. Але головне, не потонути в цьому, не втратити себе, не втратити свої цілі", - сказав Юсипчук.

Богдан Юсипчук / instagram.com/iusypchuk_bogdan

Олександр Долгополов

Український професійний тенісист Олександр Долгополов живе розкішним життям, ні в чому собі не відмовляючи. Він володіє спортивною статурою, хорошим смаком і любов'ю до життя. У своєму Instagram він часто публікує фотографії, які викликають захват у його прихильниць. Пройти повз такого чоловіка, звичайно, складно. Але сам Олександр поки ще "тримається" за звання холостяка.

Олександр Долгополов / instagram.com/alexdolgopolov

Раніше УНІАН повідомляв, що головним героєм 12 сезону шоу "Холостяк" став Алекс Топольський. Зараз він живе в Майамі і займається нерухомістю. Але вже в березні 2022 року українці зможуть спостерігати за тим, як він буде будувати стосунки на проекті.

Вас також можуть зацікавити новини: