Репер нібито збирається приїхати до росіян / фото інстаграм Каньє Веста

Скандальний репер Каньє Вест, який нещодавно запустив у продаж чорну футболку з лайливими словами російською мовою, може виступити в країні-агресорці.

Як стверджують росЗМІ, його виступ заплановано на 8 червня у Москві. Там він нібито хоче не лише заспівати, а й відсвяткувати свій день народження. 

"Джерело розповіло, що перемовини велися більше року, а головне бажання Каньє - це подивитись Москву і дати крутий концерт. А згодом - відсвяткувати 47-річчя в одному з місць столиці. Сам артист зізнався, що чекає, радий і заряджений на успіх", - йдеть в новинах росЗМІ.

Відео дня

Проте згодом цю інформацію спростували. Організатори концертів зазначили, що півтора місяця тому були спроби запросити репера до РФ, але поки це все залишилося на етапі спроб. Хоча потім продюсерка Яна Рудковська зазначила, що все ж існує ймовірність, що Каньє приїде до них, але не влітку, а восени. 

Сам же репер поки не коментував цю ситуацію.

Що відомо про Каньє Веста

Каньє Вест – американський репер, продюсер, композитор та дизайнер, який відомий своїми скандальними витівками та висловлюваннями. Зокрема, у 2022 році він втратив статус мільярдера через антисемістські слова, які не сподобалися бренду "Adidas". Тоді бренд розірвав з ним контракт. 

Також Каньє неодноразово зізнавався в коханні країні-окупанту та навіть називав себе "молодим Путіним". 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Каньє Вест офіційно змінив ім'я. Він просив дозволити йому називатися просто Йе "з особистих причин".

Вас також можуть зацікавити новини: