Каньє Вест порівняв себе з Путіним / фото REUTERS

Американський репер Каньє Вест назвав себе молодим Володимиром Путіним.

Популярний виконавець порівняв себе з президентом Росії в ході шоу Drink Champs, запис якого опубліковано на YouTube-каналі Revolt.

Репер поміркував про свою співпрацю з брендами та підкреслив, як компаніям важливі його ідеї й авторитет.

"Gap, adidas – я керую ними. Я Путін... я молодий Путін. Я усвідомив, що я як Володимир, коли зрозумів, що культура – це нафта, культура – це енергія. А я король культури в останні 20 років і (буду їм) наступні 2000 років", – заявив музикант.

Ведучі шоу кілька разів перебили артиста та посміялися з цього порівняння. Вони уточнили, чи дійсно репер порівнює себе з російським президентом.

Каньє Вест: що відомо про репера

Каньє Вест – американський репер, мільярдер, музичний продюсер, композитор і дизайнер.

Свій дебютний альбом The College Dropout репер випустив у 2004 році.

Читайте також"Невдаха": Кім Кардашьян розплакалася через розрив із Каньє Вестом (відео)На творчість виконавця дуже вплинула смерть його матері Донди Вест 10 листопада 2007 року.

У 2020 році Forbes поставив Каньє Веста з доходом 170 мільйонів доларів на друге місце в рейтингу найбільш високооплачуваних знаменитостей.

Статок репера на 2021 рік оцінюється в 6,6 мільярда доларів.

У 2012 році Вест почав зустрічатися із зіркою реаліті-шоу і моделлю Кім Кардашьян. 24 травня 2014 року пара одружилася у Флоренції. У Каньє і Кім четверо дітей: дочка Норт, син Сейнт, дочка Чикаго (народжена за допомогою сурогатного материнства) і син Салм Вест. У лютому поточного року стало відомо, що пара розлучається.