Також повідомляється, що після "витівки" на газоні Панін влаштував п'яний дебош / фото instagram актора

З'явилося нове фото актора Олексія Паніна, яке, як стверджують росЗМІ, розкриває "таємницю" його затримання в Естонії. Скандальний артист жартував і говорив, що "не оплатив проїзд у трамваї", але нині ситуація отримала нові подробиці.

"Таємницю затримання "іноагента" Олексія Паніна в Естонії розкрито - він обісрався. За нашою інформацією, актор напаскудив біля масажного салону "Здрава" на вулиці Пунане. Після - зірвав траву з газону і витерся. Через це люди викликали поліцію Талліна і подали заяву", - стверджується в російському Telegram-каналі Mash.

Також повідомляється, що після "витівки" на газоні Панін влаштував п'яний дебош і ломився в квартири місцевих жителів. Чи є ця інформація правдивою - залишається загадкою. 

Відео дня
Панін обісрався посеред вулиці / фото Telegram-канал Mash

На тлі того, що в РФ Паніна оголошено у розшук, генпрокурора країни-агресорки вже попросили заарештувати актора, якщо його усе ж депортують з Естонії після скандального затримання. Сам артист вважає, що з ним усе буде добре.

Затримання Паніна в Талліні - що відомо

5 вересня з'явилася інформація про те, що п'яного Олексія Паніна затримали в Естонії. Інцидент потрапив на відео. Тоді повідомлялося, що артист ломився в квартири людей, думаючи, що він в готелі.

Незабаром росЗМІ повідомили, що Панін назвав іншу версію затримання. Він нібито хотів купити в борделі алкоголь, але там між ними і співробітниками публічного будинку стався "побутовий конфлікт".

Через день Панін вийшов на зв'язок і записав відео, в якому заявив, що ситуація нібито не стоїть і виїденого яйця. Актор стверджував, що йому смішно говорити про причини свого затримання. При цьому він порівняв свій арешт з покаранням за проїзд у громадському транспорті без квитка.

Вас також можуть зацікавити новини: