Нині снайперка насолоджується новим статусом і ділиться спогадами про другі пологи / скриншот

Вперше після народження другої дитини до студії "Сніданку з 1+1" завітала військовослужбовиця з позивним "українська Жанна Д'Арк" Євгенія Емеральд. Вона поділилась подробицями про імʼя дитини, а також познайомила з новим членом сімʼї.

Нині снайперка насолоджується новим статусом і ділиться спогадами про другі пологи. Поруч з нею був чоловік Євген Стипанюк, який теж є військовим. Як зізналась снайперка, він спочатку не хотів йти на парні пологи, тому що боявся. Втім згодом він передумав. Емеральд поки не каже, як вони назвали другу доньку, але вона вирішила розкрити нові подробиці про імʼя дитини. 

"Ім'я наснилось на мій день народження.Так було і з першою донькою. Жасмін - незвичне імʼя, і я розуміла, що у другої доньки теж має бути дуже гарне і символічне ім'я. Коли я зайшла в Google і почитала значення майбутнього імені, я була в шоці. Воно до перемоги, дуже символічне", - зізналась Емеральд.

Снайперка розповіла, що вона мріє стати мамою синочка. Втім після народження другої доньки в сімʼї Емеральд зʼявився ще один член родини - песик Степан Євгенович.

"Ми півроку вже хотіли цуцика і просто не знаходили свого. А коли побачила цього, ці очі, тільки 2 тижні як народила, я розуміла - буде важко, але сказала чоловіку: "Я знайшла синочка" , - розповіла Євгенія.

Снайперка не виключає, що може повернутись на фронт, але вірить в найкраще і в перемогу України. Нині вона не приховує, що її не втомлює "материнська рутина". Життя зараз їй подобається більше, ніж на фронті.

"Чесно кажучи, хочу ще дитину. І, я думаю, що через ці мої такі амбіції з багатьма дітьми вже, мабуть, не дозволять повернутися на фронт. Але якщо буде така необхідність, якщо дійсно, не дай Боже, треба буде кожному українцю брати зброю, то звісно я її візьму", - заявила снайперка.

Крім того, Емеральд розповіла, коли покаже доньку та розкриє імʼя дитини. Снайперка планує це зробити  ексклюзивно в ефірі "Сніданку з 1+1" після того, як відбудеться хрещення доньки.

Нагадаємо, раніше Емеральд відповіла, чому приховує свою старшу дочку.

Вас також можуть зацікавити новини: