Співачка SLAVIA розповіла про свою майбутню пісню / фото instagram.com/slavia_official

Українська співачка SLAVIA (справжнє ім'я – Ярослава Притула), колишня дружина артиста Дзідзьо розповіла, про що співає в новій пісні.

Про це вона написала у своєму Instagram.

"Якщо у стосунках все нормально, все стабільно, але немає щастя, це болото. З цієї зони комфорту важко вийти, тому що нам складно від чогось відмовитися", – зазначила вона.

Відео дня

Судячи з усього, композиція так чи інакше стосується розлучення зіркової пари, який стався майже рік тому.

"Якщо всесвіт бачить у вас потенціал, у вас можуть просто з-під ніг забрати маленький світ, який ви насиділи, і сказати: "Давай, починай заново!". Звичайно, спочатку людина шокована, але потім йде у сильний розвиток", – вважає співачка.

На її думку, кожна людина комусь дана для чогось певного, але буває і так, що "стосунки себе вичерпали, і вже неможливо рости разом".

"Тоді цілком можливо, що зміни будуть на краще, тому не потрібно цього боятися. Коли чоловік і жінка у нещасливих стосунках, і, попри біль, ризикуючи, виходять з них, всесвіт винагороджує за те, що ви проявили сміливість, і постояли за себе. Бути у нещасливих стосунках або просто бути щасливим недобре для карми. В якій ситуації ви б не знаходилися, де б не народилися, потрібно прагнути до щастя, до благополуччя, тягнутися до світла", – зазначила виконавиця.

Читайте також"Дні так летять": натхненна Кубою екс-дружина Дзідзьо звернулася до фанівРаніше повідомлялося, що співачка SLAVIA назвала дату прем'єри своєї нової пісні.

Дзідзьо і SLAVIA: розлучення

У квітні минулого року стало відомо, що Дзідзьо і SLAVIA вирішили розлучитися після 20 років спільного життя.

Коментуючи розлучення, Ярослава заявила, що зі свого боку вона зробила все, щоб врятувати шлюб: "Моя совість чиста. Я спокійна. Треба дати прожити собі все, що приготувала доля".

У мережі тим часом поширювалися чутки, що саме Цибульська вплинула на рішення про їх розлучення. Сама вона їх всіляко спростовувала.

Вас також можуть зацікавити новини: