Айра Браун в 2 роки / скріншот instagram.com

Айра Браун народилася в Америці в 2009 році. Будучи в дворічному віці, вона стала володаркою титулу найкрасивішої дівчинки в світі завдяки своїй лялькової зовнішності. Розповідаємо, чим вона прославилася в свої роки і який вигляд вона має зараз.

Айра Браун: біографія

Батьки Айри в 2011 році помітили, що їхня дочка схожа на ляльку Барбі. Схожість з найпопулярнішою дитячою іграшкою було в пухких губах, великих блакитних очах, густих білих волоссі і округлих рожевеньких щічках.

Айра Браун / скріншот instagram.com

Починаючи з дворічного віку Айра взяла участь в сотні конкурсів краси і стала однією з найбільш затребуваних дитячих моделей, проте у віці 6-7 років її лялькова зовнішність почала зникати.

Відео дня

Мама дівчинки, яка на той момент вже надихнулася славою, і, схоже, спіймала зоряну хворобу, дуже переживала з цього приводу, тому гримувала Айру, фарбувала волосся, накладала штучні пасма, щоб збільшити схожість з Барбі.

Дитина, яка в тому віці була абсолютно не готова до постійних зйомок і шаленого робочого ритму, втомилася. Шанувальники і преса, бачачи дівчинку, почали звинувачувати батьків у тому, що ті вкрали її дитинство.

Сьогодні Айра Браун - звичайна школярка. Ще незрозуміло, ким вона хотіла б стати в майбутньому, проте на даний момент за її плечима вже є і модельний досвід, і досвід в зйомках в кіно, тому портфоліо їй забезпечено.

Який вигляд зараз має Айра Браун

Дівчинка з віком трохи змінилася. Перше, що кидається в очі, дивлячись на її фото, - це те, що вона має трохи зайвої ваги. Не виключено, що набір ваги пов'язаний з генетикою або напруженим графіком в дитинстві.

Айра Браун сьогодні / скріншот instagram.com

Нагадаємо, який вигляд сьогодні має найкрасивіший у світі араб.

Вас також можуть зацікавити новини: