Стало відомо, хто став новим власником будинку Пугачової і Галкіна в Росії / фото instagram.com/alla_orfey

Нещодавно в росЗМІ з'явилася інформація про те, що будинок Алли Пугачової і Максима Галкіна біля Москви купив якийсь невідомий бізнесмен. Сусіди підтвердили пресі це, розповівши, що в палаці частіше стало горіти світло у вечірній час, а також біля нього регулярно бачать припаркований дорогий автомобіль. 

Зараз з'ясувалося, що новим власником замку в селі Грязь став одіозний російський шоумен і екс-учасник групи "Ленінград" Стас Барецький. Планами на нерухомість він поділився з журналістами. 

"Це я придбав замок Алли Борисівни буквально недавно. Він буде призначений для нашої еліти. Також там буде крематорій і гробова майстерня. А ще у мене є ідея створити на території маєтку музей історії цвинтарної справи, де можна буде дізнатися все про кладовище з часів Івана Грозного до наших днів!" - заявив Барецький.

Відео дня

Відзначимо, Алла Пугачова з дітьми і чоловіком зараз живе в Ізраїлі. Своєї нерухомості у неї там немає. Зіркове подружжя живе на віллі, яка належить братові Максима Галкіна. Подейкують, до осені Примадонна планує пожити в Юрмалі.

Раніше Лайма Вайкуле розкрила правду про те, чи допомагала Пугачова грошима ЗСУ.

Вас також можуть зацікавити новини: