Дворецький Костянтин з "Моєї прекрасної няні" / скріншот

Актор Борис Смолкін має за плечима безліч ролей в театрі і кіно, але одна його роль - особлива. Йдеться про персонажа Костянтина Миколайовича в російському ситкомі "Моя прекрасна няня". Розповідаємо, яким був його шлях до популярності, а також куди зник і який вигляд зараз має Смолкін.

Борис Смолкін: біографія

Смолкін народився в Ленінграді в 1948 році. З дитинства він був активною і різнобічною дитиною, після школи зробив вибір на користь акторства. Він намагався вступити в ЛГИТМіК на факультет музики і кінематографії, проте не вийшло, після чого Борис пішов на хімічний факультет ЛДУ, але відвідував студію Іллі Рєзніка. 

У 1972 році майбутній артист закінчив університет і пішов працювати в Театр музичної комедії, якому віддав майже 40 років свого життя.

Відео дня
Борис Смолкін / фото instagram.com/team_davis_smolkin

Зараз Борис Смолкін відомий як театральний актор і як актор серіалів і кіно. Найчастіше він з'являвся в кадрі в комедійних образах. Один з таких - персонаж дворецького Костянтина в серіалі "Моя прекрасна няня". 

Смолкін в серіалі "Моя прекрасна няня"

Дворецький Костянтин, який був головним персонажем ситкому, отримав всенародну любов завдяки своєму влучному гумору і неймовірному сарказму. У "Моїй прекрасній няні" Смолкін знімався з 2004 по 2008 рік. 

Борис Смолкін зараз

Актор веде публічний спосіб життя, хоча і не дуже активно наповнює свої соцмережі. Він з'являється в ЗМІ, демонструючи своє майже повністю сиве волосся. Обличчя Бориса покрили глибокі зморшки, які дають знати про восьмий десяток.

Дворецький Костянтин з "Моєї прекрасної няні" / скріншот

Щодо повномасштабної війни в Україні, яку розв'язала його країна, Смолкін нічого не говорив у пресі.

Нагадаємо, яким Кіркоров був до популярності і пластичних операцій.

Вас також можуть зацікавити новини: