Микола Басков дуже сильно розчарував Світлану Лободу / колаж УНІАН з фото instagram.com/lobodaofficial і скріншоту

Українська співачка Світлана Лобода стверджує, що дуже сильно розчарована в пропутінському співаку Миколі Баскові як в людині через його позицію щодо повномасштабної війни РФ проти України.

Артистка в інтерв'ю "ВВС News Русская служба" сказала, що "Микола Басков просто дуже любить гроші, як з'ясувалося". "...в колі дуже сильно (розчарована як в людині, - Ред.)", - поділилася співрозмовниця.

За її словами, якщо людина хоче жити і працювати в РФ, то говорити має те, що "необхідно". "Я розумію, що є певні правила, яких повинні дотримуватися люди, які живуть на території Росії, і там в цьому плані дуже жорстко закручують гайки відомим людям", - сказала виконавиця.

Відео дня

Цікаві новини про Баскова - сьогодні це варто знати

Микола Басков відкрито підтримує агресивну політику російського диктатора Володимира Путіна проти України. Співак навіть стверджував, що на потреби російських окупантів пожертвував мільйон рублів.

Крім того, влітку поточного року з'явилася інформація, що пропутінський артист вирішив "нагороджувати" загарбників за виведення з ладу і знищення техніки української армії.

Вас також можуть зацікавити новини: