Фото інстаграм Тіни Кароль 

Сьогодні, 25 січня, українська співачка Тіна Кароль святкує свій день народження. Їй виповнилося 39 років. 

Зухвала та грайлива, ніжна та лірична - прихильники бачили зірку різною. Пропонуємо згадати, як змінювалася співачка за багато років на сцені. 

Початок творчості Тіни Кароль

Тетяна Ліберман - справжнє ім'я Тіни Кароль, яке вона змінила на початку сольної кар'єри. З дитинства дівчина хотіла співати та мріяла тільки про сцену. Тому закінчила музичну школу за спеціальністю "Естрадний вокал" та почала брати активну участь у музичних конкурсах і фестивалях.

Фото інстаграм Тіни Кароль 

Співати професійно Тіна розпочала з Ансамблю пісні і танцю Збройних сил України. Там вона була солісткою з 2004 року. А далі кар'єра пішла вгору. 

Фото інстаграм фан-сторінки 

"Нова хвиля" та "Євробачення"

У 2005 Тіна поїхала на конкурс "Нова хвиля". Там дівчина з кучерявим світливим волоссям та надзвичайно сильним голосом підкорила всіх. Навіть співачка Алла Пугачова нагородила її своєю іменною нагородою та дала 50 000 доларів. На ці кошти Кароль зняла кліп на пісню "Выше облаков".

У 2006 року Кароль представляла Україну на пісенному конкурсі "Євробачення", де посіла сьоме місце та запам'яталася європейському глядачу. 

У березні 2008 року Кароль отримала звання "Найкрасивіша жінка України" за версією журналі "VIVA!". У квітні того ж року "Жіночий журнал" назвав Кароль "Найчарівнішою жінкою України". У січні 2009 року Тіна отримала звання "Заслужена артистка України". 

Перша зміна образу 

Згодом Кароль вирішила кардинально змінити свій образ та зробила коротку зачіску. Всі писали про те, що артистка стала більш зухвалою та епатажною. 

Фото з соцмереж

Згодом вона випустила кліп на пісню "Зачем я знаю", де була зовсім іншою. 

Цікаво, що Кароль ніколи не фарбувалася в інший колір, лише могла експерементувати з відтінками блонду. 

Фото інстаграм фан-сторінки

Проте смерть коханого чоловіка Євгена Огіра вплинула на її образ знову. 

Смерть чоловіка та інший імідж 

Після трагедії Тіна вирішила знову змінити свій образ. Стиль співачки став більш жіночним та стриманим. Фішкою образу були елегантні сукні з атласу, майже непомітний легкий макіяж та червона помада. 

Фото Теленеделя 

Згодом смак зірки змінився на відвертий та спокусливий. Тіна почала з'являтися на публіці у латексних вбраннях, які підкреслювали її ідеальну фігуру. 

Фото інстаграм Тіни Кароль 

Після всіх експериментів Тіна Кароль вже багато років поспіль робить собі легкі локони у голлівудському стилі, ходить на високих підборах та вдягає жіночні вбрання з декольте.

Фото інстаграм Тіни Кароль 

Також не зраджує зірка і червоній помаді, яка вже стала її візитною карткою. 

Нагадаємо, Тіна Кароль презентувала нову пісню під назвою "Троянди". 

Вас також можуть зацікавити новини: