Надія Матвєєва, Лама / колаж з фото

Різниця у віці - не перешкода здоровим і щасливим стосункам. Це доводять і українські знаменитості. Ці дами влаштували своє особисте життя з чоловіками молодшими за себе і залишилися задоволені. Розповідаємо про них детальніше.

Таїсія Хвостова та Ярослав Шахторін

29-річна Таїсія і 25-річний Ярослав зовсім недавно зіграли весілля. Помітно, що пара дуже щаслива разом. Більш того, вони не тільки в реальному житті подружжя, але і в кіно. Так, в серіалі "Жіночий доктор. Нове життя" вони зіграли закоханих, які незабаром одружилися. Ось така красива і пророча у них історія.

Відео дня
Таїсія Хвостова і Ярослав Шахторін / instagram.com/taisiya_khvostova

Надія Матвєєва

54-річна телеведуча Надія Матвєєва закрутила роман з хлопцем, який молодший за неї на 20 років. Пара познайомилася на вечірці. Молодий чоловік раніше не знав, хто така Матвєєва. Про це йому розповіла їхня подруга. Сама Надія каже, що навіть уявити не могла, що вони будуть разом через таку велику різницю у віці. Однак у них все вийшло і вони щасливі.

Надія Матвєєва / instagram.com/nadezhda_matveeva_nadya

Лама

Співачка Лама вже сім років перебуває у стосунках з Романом, який на 16 років молодший за неї. У них у стоснках повна ідилія. Відомо, що пара завела собак. А ось дітей вони не планують. Як каже сама артистка, її ніколи не тягнуло до материнства. Обранець її в цьому повністю підтримує.

Лама / instagram.com/lamaukraine

Алла Пугачова і Максим Галкін

Про цю пару ходить багато легенд. Хтось вірить в їхнє кохання, а хтось переконаний, що це все піар і прикриття. Однак, як би там не було, вони разом вже багато років і виховують двійнят - Лізу і Гаррі - від сурогатної матері. Зараз вони живуть на Кіпрі і радіють життю.

Алла Пугачова і Максим Галкін / фото instagram.com/elizaveta_galkinaa

Роман Сасанчин та Іванна

Співак Роман Сасанчин одружений на дівчині Іванні, яка на кілька років старша за нього. До вагітності Іванни пара була дуже щаслива разом і ділилася радісними подіями з життя з шанувальниками. Однак поява на світ дитини стало випробуванням для пари - вони почали часто сваритися. Як зізнавалася сама Іванна, їй було дуже складно. При цьому пара досі разом і помітно, що їхнє кохання не згасло.

Роман Сасанчин з дружиною / instagram.com/sasanchyn_official

Раніше УНІАН назвав 5 українських знаменитостей, які страждають від важких хвороб.

Вас також можуть зацікавити новини: