Дену Рейнольдсу під час концерту у Німеччині передали український прапор / фото ua.depositphotos.com

Солісту американського гурту Imagine Dragons Дену Рейнольдсу під час концерту у німецькому місті Менхенгладбах українки Ганна Куліковська та Зоряна Туряниця передали прапор України.

Український прапор артисту передали під час концерту у німецькому місті Менхенгладбах, поділилася Куліковська на своїй сторінці у Facebook.

"Розплакались… коли фронтмен гурту Imagine Dragons взяв наш український прапор… на концерті… Переживали дуже… не знали, чи зможемо передати. Пробились крізь натовп. І змогли! Передали!", - поділилася дівчина.

Відео дня

Куліковська також поділилася, що представники "Мордора" забирали прапор і не передавали його далі, пише tsn.ua.

"…Пройшли до сцени, а там росіяни стоять. Почали хамити нам. Інші дівчата з України двічі передавали прапор до сцени. А ці "російські визволителі" забирали прапор і не давали його далі. Але ж ми змогли! Наш прапор узяли! На відео перекошені обличчя представників "Мордора" не видно…", - зазначила співбесідниця.

Куліковська також опублікувала відео з концерту, на якому Рейнольдс з прапором України виконує пісню Forever young.

Нагадаємо, війська РФ рано вранці 24 лютого вдерлися на українську територію без оголошення війни. Супротивники обстрілювали не лише військові об’єкти, а й цивільні. Лише в одному Маріуполі загинули понад 20 тисяч осіб.

Гурт Imagine Dragons підтримав Україну. На початку червня стало відомо, що у Празі під час концерту колектив Ден Рейнольдс взяв український прапор з рук харків'янки та підняв його на сцені.

Вас також можуть зацікавити новини: