Рупор кремлівської пропаганди "Перший канал" підготував до ефіру фільм-компромат про Аллу Пугачову, в якому артистку зображено максимально негативно.

Цькувати Примадонну - нині в Росії справжній "тренд". Хто вже з тамтешньої "еліти" у тренді, йдеться в сюжеті "Сніданку з 1+1".

Нагадаємо, Пугачова разом з родиною виїхала до Ізраїлю після початку повномасштабної війни РФ проти України. На неї першим "накинувся" прокремлівський священик Андрій Ткачов, який називає так звану "спецоперацію Путіна священною". Він каже, що давно чекав того, щоб Алла Борисівна залишила РФ.  

Відео дня

Відповідь Пугачової не змусила себе довго чекати: вона заявила, що Ткачов рано радіє, адже у неї відпустка й лікування, а в дітей - канікули. 

Згодом на "женщину, которая поет", накинувся музичний критик Сергій Сосєдов. Спочатку він закликав націоналізувати маєток Пугачової-Галкіна. Згодом він навіть сказав, що в Ізраїлі на кар'єрі Примадонни буде поставлено хрест.

Пізніше огризнулася й Надія Бабкіна: мовляв, Алла Борисівна зрадила Батьківщину. Та на захист став одіозний російський журналіст Отар Кушанашвілі.

Крім того, нещодавно журналіст Роман Супер у своїх соцмережах повідомив, що російський "Перший канал" готує фільм про Примадонну, де її називають "ренегатом, зрадницею та відрижкою єльцинської епохи". Дехто припускає, що ноги цього кіно ростуть із Кремля.

Нагадаємо, в перші дні повномасштабного вторгнення РФ в Україну Алла Пугачова разом з Максимом Галкіним і дітьми поїхала в Ізраїль. Звідти шоумен веде інформаційну війну й розповідає правду про війну в Україні.

За таку жорстку антивоєнну позицію його вже "заборонили" в РФ. Галкіна звільнили з "Першого каналу", де він пропрацював шість років. А також скасували всі його концерти. Крім того, у Росії проти нього хочуть порушити кримінальну справу.

Зараз він перебуває в Ізраїлі, і вже анонсував низку концертів, а частину виручених грошей перерахує на допомогу українським біженцям.

Вас також можуть зацікавити новини: