Земфіра на концерті в Лондоні / скріншот

Російська співачка Земфіра представила нову пісню PODNHA. В іронічній композиції артистка висміяла жалюгідні спроби кремлівської влади змусити росіян любити Батьківщину. 

"Мы научим тебя, с*ка родину любить, целовать ее ботинки и подошвы. 

Мы научим тебя, с*ка, родину любить: настоящее, грядущее и прошлое. 

Мы научим тебя, с*ка, родину любить. Даже если мы с тобой нигде не прошены. Научись, с*ка, родину любить", - заспівала Земфіра.

На таку творчість вже відреагували в РФ. Депутати країни-агресора звернулися до Генпрокуратури РФ з проханням відібрати у співачки нерухомість та інше цінне майно через те, що вона нешанобливо ставиться до своєї країни. 

Забрати у Земфіри, яка зараз живе в Парижі, хочуть двокімнатну квартиру на Фрунзенській набережній, нежитлове приміщення на Магістральній вулиці, невелику земельну ділянку в Башкирії, два особняки, автомобілі BMW 325i і Mercedes-Benz C 200 4MATIC.  

Хто така Земфіра

Російська співачка, яка виступила проти війни відразу після 24 лютого. Тоді вона підтримала Україну новим кліпом "Не стріляйте", де показала бомбардування українських міст.

З тих пір на кожному своєму концерті вона нагадує слухачам про страшні події, які щодня відбуваються в Україні з вини РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: