Чмерковський був героєм першого сезону українського шоу "Холостяк" / Скріншот

Макс Чмерковський, який став головним героєм першого сезону українського реаліті-шоу "Холостяк" у 2011 році, розповів, що шкодує про участь у проекті.

Цими подробицями улюбленець багатьох українських жінок поділився під час інтерв'ю з Машею Єфросиніною.

"Мене вмовили... Ні, не вмовили... Сказали дуже правильні речі, і до того, як вони їх договорили, я був вже на все готовий", - зазначив Макс, додавши, що йдеться про продюсерів телешоу.

Читайте такожМакс Чмерковський разом з дружиною прилетів до України (фото)За словами "холостяка", аргументи були такими: в Україні статистично більше жінок, і чоловіки цим користуються, заводячи незрозумілі стосунки, піднімаючи руку на свою кохану.

"Вони (продюсери "Холостяка", - УНІАН.) хотіли, щоб я був чоловіком, який подає приклад, як це може ще бути. Поки вони договорили цю пропозицію, я вже був готовий. А до цього сміявся і відмовлявся", - розповів Чмерковський.

За його словами, він хотів показати себе як якусь мрію. Він ошелешив Єфросиніну, сказавши, що одразу ж пошкодував про згоду на участь у шоу.

"Я одразу ж зрозумів, що я не та людина, яка вибирає з жінок. З одного боку, я повинен бути якимось принцом на коні. А з іншого боку переді мною 25 людей, а я тикаю пальцем: "Ти так, а ти - ні". Це ж так нерозумно... Це не фундамент для правильних стосунків", - додав Макс.

За словами чоловіка, йому психологічно було складно витримувати церемонії троянд на романтичному проекті.

Дивіться відео з 00:57:24

Хто такий Макс Чмерковський

Макс Чмерковський родом з Одеси. Коли майбутньому хореографу виповнилося 14 років, він із сім'єю переїхав до США. Зараз танцівник проживає в Лос-Анжелесі з дружиною Пітою Маргатройд і 4-річним сином, володіє понад 14 хореографічними школами по всій Америці. 

Макс Чмерковський брав участь в 17 сезонах "Танців з зірками" в Америці, але перше місце в шоу він отримав в парі з відомою фігуристкою Меріл Девіс. 

У 2011 році став героєм першого сезону українського шоу "Холостяк". У фіналі він обрав Олександру Шульгіну, проте їхні стосунки не мали продовження.

Вас також можуть зацікавити новини: