Тетяна Коряк емоційно відповіла хейтерам / Скріншот Instagram

Відома українська блогерка-мільйонниця Тетяна Коряк, більш відома як Корячка, похизувалась польотом на приватному літаку. Зірка мережі вирушили на відпочинок за кордон.

Корячка опублікувала фото зі своїм чоловіком, де вони позують біля приватного літака. За словами Тетяни, нарешті здійснилася її мрія. Подружжя вирушило до Канн, де саме проходить кінофестиваль.

"Ми починаємо нашу подорож. Моя мрія здійснилася. Навіть двоє з них! Ні, три! Лечу на приватному літаку до Канн. Прогулянка по червоній доріжці і згодом покажу ще одну", – написала під фото Коряк.

Відео дня
Тетяна Коряк з чоловіком / Скріншот Instagram

Реакція підписників

Скандальна блогерка обурила українців своєю заявою, що під час війни з чоловіком летить за кордон на приватному літаку. У коментарях під дописом співачки підписники вибухнули критикою.

  • "На що ви розраховували, виставляючи це фото? На підтримку українців? Дві паралельні реальності. Ганьба!"
  • "Цікаво, як ви вдвох будете виглядати в очах іноземців, коли вони дізнаються, що ви з України. Це реально ганьба"
  • "Мені здається, треба бути солідарною зі своїм народом, з людьми, які не мають рук банально поїсти, з дружинами, які зараз виховують дітей без батька, а не виставляти ось це і тригерити людей"
  • "Чому одним дозволяють ухилятися? Інших на лінію? Навіть з вадами"
  • "З жиру вже не знають, як побіситися. Не толерантно щодо інших людей в Україні. Когось на передок, а комусь Канни на приватному"

Корячка відповіла хейтерам

У своєму Instagram Корячка відповіла підписникам, які розкритикували її. Тетяна вказала, що ціль її поїздки до Канн – це вихід на червону доріжку для підтримки України. Крім того, блогерка планує відвідати благодійний захід Ukraine Fashion Film Festival. Там також будуть присутні співачка Jerry Heil, танцівниця Ілона Гвоздьова тощо.

Коряк також пояснила, що за останні 10 років кілька разів втрачала все, але ніколи не здавалася. Вона наголосила, що заслуговує на відпочинок.

"Мені чесно шкода тих людей, які пишуть злісні коментарі. Бо їх життя зводиться до того, щоб принизити мене і відчути при цьому щось. На своїй сторінці я звикла надихати людей на те, щоб робити своє життя краще. Вже 10 років війни, не 2 роки повномасштабної. Моя сім'я кілька разів все втрачала", – прокоментувала Тетяна.

Тетяна Коряк / Скріншот Instagram

Як каже Корячка, українці стали "нездоровими психологічно". Вона побажала обуреним громадянам почати насолоджуватися життя і не засуджувати інших.

"В умовах повномасштабної війни люди стали такими злими, вони забули що таке радіти, вони хочуть, щоб всі навколо страждали. Чесно, наше суспільство психічно нездорове. Ця тенденція мене жахає. Хай я прийматиму удар хейту у свій бік, я витримаю, не хвилюйтесь. Головне, щоб люди, які дивляться на мене, надихались", – додала зірка мережі.

Нагадаємо, раніше Корячка сильно схудла через проблеми зі здоров'ям.

Вас також можуть зацікавити новини: