Для світського виходу Пугачова зробила стриманий макіяж / фото instagram.com/maxgalkinru

У мережі з'явилися нові знімки співачки Алли Пугачової. На них вона зображена без фотошопу і фільтрів. Співачку "спіймали" на одному зі світських заходів.

Як помітно на фото, Пугачова сильно змінилася. Судячи з усього, співачка звернулася до косметологів, які "попрацювали" над формою її губ і підборіддя.

У Мережу "злили" реальні фото Пугачової без фотошопу / скріншоти 

Для світського виходу Пугачова зробила стриманий макіяж. Вона підкреслила губи нюдовою помадою, а на повіках намалювала стрілки. Співачка приміряла укорочений чорний блейзер, а також доповнила свій образ безліччю аксесуарів.

Відео дня

Раніше в мережі обговорювали нібито "зморщені" руки співачки. Однак нині можна помітити, що Пугачова може похвалитися підтягнутою шкірою без зморшок. Крім цього, співачка робить собі стильний однотонний манікюр у блідо-рожевих тонах.

У мережі пишуть, що на реальних фото Пугачової без фотошопу можна помітити наслідки "пластики". Втім, багато хто відзначив, що співачці вже 74 роки, а тому для своїх років вона має досить непоганий вигляд.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що російський актор видав секрет Алли Пугачової. Він розповів, що колись лежав разом зі співачкою в одній лікарні. Там їм робили операції.

Вас також можуть зацікавити новини: