Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін / instagram.com/nadyadorofeeva

Навколо особистого життя Наді Дорофєєвої та Михайла Кацуріна ходить багато чуток. Шанувальники вже неодноразово підозрювали, що вони так швидко одружилися після новини про свій роман, тому що Додо вагітна.

При цьому сама співачка всіляко заперечувала цю інформацію. Більш того, нещодавно вона випустила пісню "Хай пишуть" як відповідь всім хейтерам і ЗМІ, які поширюють неправдиву про неї інформацію.

Але що ж насправді відбувається у стосунках пари і чи буде поповнення в їхній родині? Про це розповіла відьма Марія Тиха в програмі "33 питання на Люкс ФМ".

Тихій випала карта "Сонце", що означає дитину. А також їй випали "Фортуна" і "Ієрофант". 

"Тобто, все можливо (вагітністьі Наді, - УНІАН). Але це буде більше з боку Міші. Якщо вона буде вагітна і буде народжувати, то це буде чисто його бажання. У кожній парі є людина, яка хоче більше за іншу. Це нормально", - сказала Тиха.

Відзначимо, у Наді Дорофєєвої поки немає дітей, а ось у її чоловіка Михайла Кацуріна - двоє. Дочка і син у нього з'явилися в шлюбі з Дашею Кацуріною, яка після розлучення з ним закрутила роман з Володимиром Дантесом. 

Відомо, що Додо ладнає з дітьми Міші і навіть часто проводить з ними час. Дантес також знайшов з ними спільну мову.

Нагадаємо, Дорофєєва пристрасно поцілувалася з чоловіком на концерті в Києві.

Вас також можуть зацікавити новини: