Настя Каменських і Потап / instagram.com/kamenskux

Не дарма кажуть, що від кохання до ненависті один крок. Навпаки ця схема теж працює, судячи з кількості зіркових пар, які були разом, незважаючи ні на що.

Настя Каменських і Потап

Ці зіркове подружжя неодноразово розповідали про те, що спочатку їх стосунки не задалися. Багато років тому, за часів становлення дуету "Потап і Настя", вони часто сварилися. Доходило навіть до того, що вони літали на гастролі на різних літаках і жили в різних готелях. Але непомітно для них самих в якийсь момент їх стосунки знайшли новий сенс. Кілька років вони приховували свої стосунки, бо Потап хотів уберегти Настю "від зайвих очей, слів, постів". Але в 2019 році вони закотили пишне весілля, і досі щасливі разом.

Бред Пітт і Анджеліна Джолі

Ця парочка познайомилася на зйомках фільму "Містер і місіс Сміт". У фільмі вони грали пристрасних закоханих, але насправді спочатку їх стосунки не склалися. Вони часто сварилися на знімальному майданчику і буквально боролися за першість. Щоб хоч якось налагодити атмосферу в колективі, інші учасники процесу замкнули Джолі і Пітта в одному вагончику. Ймовірно, такий психологічний трюк спрацював, адже через кілька років весь світ відзначав їх весілля. Але, на жаль, їхні стосунки не увінчалися успіхом. Кілька років тому стало відомо про їх розлучення, а судові тяжби тривають досі.

Відео дня

Читайте такожОльга Бузова публічно спробувала "вколоти" екс-чоловіка, але тільки зганьбилася (відео)Лілі Рейнхарт і Коул Спроус

Актори познайомилися чотири роки тому на зйомках фільму "Рівердейл". В одному з інтерв'ю Лілі зізналася, що Коул її дратував. Вона здригалася, чуючи його голос. Пізніше з'ясувалося, що між ними таки пробігла іскра і вони разом. Але так чи інакше торік вони розірвали стосунки.

Кортні Лав і Біллі Корган

Кортні Лав відома своєю пристрастю до алкоголю і наркотиків. Ще до шлюбу з Куртом Кобейном вона зустрічалася з Біллі Корганом, і вже тоді періодично йшла в запій. Біллі це дуже не подобалося, тому про стосунки з Кортні він навіть не думав. Але пізніше вони ошелешили шанувальників новиною про те, що у них зав'язалися романтичні стосунки. І хоч тривали вони недовго, зате пристрасті в них було вище даху.

Моніка Беллуччі і Венсан Кассель

Ці зірки світового кіно також познайомилися на зйомках. У далекому 1996 році вони разом знімалися у фільмі "Квартира". На першій зустрічі Кассель не сприйняв модель серйозно і здивувався від того, що вона вирішила зніматися в кіно. А Моніка вважала його зарозумілим і скаржилася на причіпки з його боку. Але з часом вони дізналися один одного краще і навіть зіграли весілля. Разом вони прожили 14 років, але все одно розлучилися.

Раніше УНІАН назвав 5 українських зірок, яких покинули кохані.

Вас також можуть зацікавити новини: