Олександра Заріцька / instagram.com/kazka.band

Українські жінки настільки віддаються стосункам і коханню, що часом не помічають очевидних речей. Але з часом вони дізнаються людину з нового боку і розуміють, що вона зовсім не та, котра їм потрібна. Але часом відбувається це занадто пізно, вже після того, як вони залишаються біля розбитого корита.

Аліна Гросу

Співачка Аліна Гросу була одружена з російським бізнесменом Олександром Комковим. Одного разу він попросив дівчину взяти паузу у стосунках, і поки вона чекала на нього, він зраджував... з жінкою, яка була набагато старшою за  нього. Пізніше вони розлучилися. Але, благо, Аліна знайшла в собі сили йти далі, і знайшла особисте щастя з актором Романом Полянським.

Аліна Гросу / instagram.com/alina_grosu

Злата Огнєвіч

Співачка Злата Огнєвіч кілька разів обпікалася об токсичні стосунки з чоловіками. Тому зважилася прийти на проект "Холостячка", щоб зустріти своє справжнє кохання. У фіналі шоу вона вибрала Андрія Задворного, з яким після проекту була всього півтора місяця. Потім він прийшов до неї додому і повідомив, що вони розлучаються. Злата болісно переживала їх розрив, але інший учасник проекту Макс Тарапата її підтримав.

Відео дня
Злата Огнєвіч / instagram.com/zlata.ognevich

Олександра Заріцька

На шоу "Танці з зірками" Олександра Заріцька розповіла, що щаслива у стосунках зі своїм бойфрендом. Тому для шанувальників було шоком те, що закохані розлучилися. Співачка поділилася, що причиною їх розриву став щільний графік, через який вони практично не бачилися. А також екс-бойфренд приревнував її до партнера Юрія Мєшкова, який нещодавно знявся в її новому кліпі "Автовідповідач".

Олександра Заріцька та Юрій Мєшков / instagram.com/kazka.band

TAYANNA

Співачка TAYANNA перебувала у стосунках з Єгором Глібовим, якому народила сина Даніеля. Але, як виявилося, чоловік зраджував їй зі співачкою Ані Лорак, а потім і зовсім пішов від неї до колеги. В одному з інтерв'ю TAYANNA зізналася, що син не дуже хоче їздити до тата в Росію.

Тетяна Решетняк / instagram.com/tayanna_reshetnyak

Наталя Могилевська

Співачка Наталя Могилевська якийсь час зустрічалася з продюсером Олександром Ягольником, який писав для неї пісні. Але одного разу, коли мова зайшла про гроші, зірка образила Ягольника. Якось у програмі "ЖВЛ" він розповів, що пішов тоді від Могилевської, викинувши по дорозі обручку. Відтоді вони більше не були разом.

Наталя Могилевська / instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Нагадаємо, як українські співачки виглядали б в чоловічому образі.

Вас також можуть зацікавити новини: