Ольга Сумська потрапила до лікарні / instagram.com/olgasumska

Українська актриса Ольга Сумська в інста-сторіз показала фото з лікарняного ліжка і розповіла, що їй робили гастроскопію.

Зірці зробили загальний наркоз і провели дослідження слизової оболонки шлунка і дванадцятипалої кишки. Ендоскоп ввели в шлунок через рот. Дана процедура є досить неприємною.

"Друзі, тільки відійшла від наркозу. Робили гастроскопію під наркозом, що я, власне, вам рекомендую. Так солодко поспала. Зараз будемо дивитися результати", - розповіла Сумська.

Відео дня

Також актриса додала, що зараз з нею все добре. Свій діагноз вона дізнається трохи пізніше. А поки вона лежить в палаті і приходить до тями після наркозу. 

Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше Ольга Сумська потрапила у курйозну ситуацію на морі.

Читайте такожКаменських і Потап "засвітилися" в Дубаї з російськими зіркамиОльга Сумська: творчість і особисте життя

Ольга Сумська народилася в акторській родині, тому з легкістю вступила до театрального університету. Вперше вона знялася в 1983 році у фільмі вечора на хуторі поблизу Диканьки. Їй дісталася роль панянки. Ольга Сумська - успішна актриса театру і кіно.

У знаменитості є дві дочки-31-річна Антоніна і 19-річна Анна. Перша дочка народилася в першому шлюбі від актора Євгена Паперного. Попри народження дитини, пара розлучилася. Тільки в другому шлюбі з Віталієм Борисюком вона знайшла щастя. Цього року подружжя відсвяткувало срібне весілля.

Вас також можуть зацікавити новини: