Джонні Вактора вбили грабіжники / фото інстаграм фан-сторінки актора

Американський актор Джонні Вактор, який відомий за серіалами "Головний госпіталь", "Світ Дикого Заходу", "Торнадо" та іншими роботами, загинув. Виявилося, що його застрелили грабіжники на вулиці Лос-Анджелесу 25 травня. Про це повідомляє видання Variety.

Правоохоронні органи зазначають, що вночі було зафіксовано групу з трьох невідомих осіб, які намагалися вкрасти запчастину з машини актора. Проте Джонні намагався завадити цьому злочину і в той момент отримав смертельне поранення. За словами його матері, Вактор не розпочинав конфлікт і трагедія сталася за лічені секунди, а злочинці одразу зникли. 

Чоловіка швидко відвезли до лікарні, проте медики не змогли врятувати йому життя. Джонні було 37 років. У нього залишилися мати Скарлет, а також брати Ленс і Грант. Розслідування справи поки триває.

Відео дня

Смерть актора підтвердив і його агент. Про болісну втрату Джонні він написав так: 

"Джонні Вактор був неймовірною людиною. Це не просто талановитий актор, відданий своїй справі, але й справжній взірець для тих, хто його знав. Він вирізнявся своєю наполегливістю та ніколи не падав духом. Під час злетів і падінь у складній професії він завжди тримав планку і продовжував удосконалюватися. Наш час з Джонні був привілеєм, який ми б побажали кожному. Він буквально віддав би вам свою останню сорочку. Після більш ніж десяти років разом він назавжди залишить сум у наших серцях".

Покійний Джонні Вактор / фото інстаграм фан-сторінки актора

Що відомо про Джонні Вактора

Джонні Вактор дебютував на телебаченні в драматичному серіалі "Армійські дружини", де в різних ролях він з'являвся з 2007 по 2009 рік. Згодом він отримав популярність завдяки ролі Брандо Корбіна у стрічці "Головний госпіталь". Актор також брав участь у серіалах "Думати як злочинець", "За вовчими законами", "Пожежна частина 19" та в інших кінороботах.

Нагадаємо, раніше співачка Світлана Тарабарова розповіла про смерть батька. 

Вас також можуть зацікавити новини: