Фото інстаграм фан-сторінки актора

Американський стендап-комік та актор Річард Льюїс, який відомий за фільмами "Стримай свій ентузіазм", "Робін Гуд: Чоловіки в трико" та іншими кінороботами, пішов з життя. Він помер у власному будинку у Лос-Анджелесі. Причина смерті - серцевий напад. Чоловіку було 76 років. Про це повідомляє видання Reuters.

Ще у квітні 2023 року Річард розповідав, що лікарі діагностували у нього хворобу Паркінсона. Через це він вирішив завершити свою кар'єру. 

Смерть коміка прокоментував його друг та публіцист Девід.

Відео дня

"Ми з Річардом народилися з різницею в три дні в одній лікарні, і більшу частину мого життя він був мені як брат. У нього було рідкісне поєднання найкумеднішою людини і водночас наймилішої у світі. Але зараз він змусив мене плакати", - сказав чоловік. 

Що відомо про Річарда Льюїса

Річард Льюїс народився в Брукліні. З дитинства любив жарти та розіграші. Тому одразу зрозумів, що хоче працювати у комедійному жанрі. У 70-х роках почав зніматися у комедіях. Навідоміші його кінороботи це: "Тільки кохання", "Стримай свій ентузіазм", "Робін Гуд: Чоловіки в трико", "Покидаючи Лас-Вегас" та багато інших фільмів. 

До речі, телеканал "Comedy Central" включив Річарда до списку "100 найбільших стендап-коміків усіх часів". Також за версією журналу "GQ", актор потрапив до переліку "Найвпливовіших гумористів минулого століття". 

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про смерть зірки фільму "Гарні часи" Бадді Дюреса. 

Вас також можуть зацікавити новини: