Співачка усе ж вважає, що Винник міг би розповісти фанатам про свій стан / фото facebook.com/Olegg.Vynnyk.official

Співачка Оля Полякова розповіла, що вона думає про артиста Олега Винника, який "зник" на тлі повномасштабної війни РФ проти України. Вона зазначила, що не може його засуджувати.

"Я нічого про нього не знаю, зовсім. Звісно, його прихильники мають право знати, що з ним відбувається... Ми не спілкуємося і спілкувалися тільки на початку повномасштабного вторгнення", - зізналася Полякова у студії "Сніданку з 1+1".

Втім, співачка усе ж вважає, що Винник міг би розповісти фанатам про свій стан. Шанувальники артиста переймаються та хочуть знати, що із ним коїться. На думку Полякової, Винник може звернутися до людей через соціальні мережі.

"Його прихильники мають право знати, що відбувається. Для цього не треба багато, можна просто вийти в ефір і сказати: "Люди, я з вами". Я не можу засуджувати... Він живий взагалі? Ми ж не знаємо, розумієте. Може він не може говорити, а може він може. Я чула, що він хворіє, хто його знає, що з ним відбувається", - заявила Полякова.

Що відомо про стан Винника

Співак перестав давати концерти ще до повномасштабної війни РФ проти України. Згодом стало відомо, що він перебуває у Німеччині на лікуванні. Фанати дуже чекали, що Винник розповість про свій стан, проте він припинив вести свої соціальні мережі і не робить публічних заяв.

Нещодавно у команді Олега Винника розповіли про його стан. Співак не може стояти на сцені, повідомила керівник його офіційного фан-клубу. Окрім цього, нещодавно "сплило" інтерв'ю Винника, у якому він говорив про РФ, Кіркорова та "голубів миру".

Вас також можуть зацікавити новини: