Ані Лорак розсекретила свого коханого / Фото - instagram

Зрадниця Ані Лорак розсекретила свого коханого. Звуть чоловіка Ісаак Віджраку. Судячи з його профілю в Instagram, він - "експерт з холістичного оздоровлення, філософ, творець позитивної карми". 

Представити свою другу половинку артистка, яка зрадила Україну, вирішила на честь Дня Святого Валентина. 

"Блаженна любов, яка стукає у твої двері, коли ти найменше очікуєш цього. Святкуймо кожну секунду... Моя любов", - написала Лорак в описі під фотографіями з Ісааком. 

Відео дня
Ані Лорак розсекретила свого коханого / Фото - instagram

Що відомо про нового бойфренда Лорак

УНІАН проаналізував соціальні мережі чоловіка. У його блогах можна знайти інформацію про те, що він проживає на Ібіці. Ще недавно він публікував щасливі знімки з дружиною і дітьми, а вже сьогодні обіймається з Лорак. 

Деякі російські ЗМІ повідомили, що Віджраку досі одружений і виховує двох дітей, а Лорак - розлучниця, яка вкрала чоловіка з сім'ї. 

Ісаак Віджраку з дружиною та дитиною / facebook.com
Ісаак Віджраку з дружиною та дитиною / instagram.com/anetxu.banhart/

Відомо, що у Віджраку є ще й старша дочка. Знімки з нею він також нерідко публікує у своєму блозі. Очевидно, у них хороші стосунки. 

"Вдячна життю за найпрекрасніший подарунок, який у мене є - мою дочку", - написав Ісаак Віджраку під знімком з дівчинкою. 

Віджраку з дочкою / скріншот

Зазначимо, у січні 2023 року Лорак опублікувала у своєму блозі кадри, на які потрапив Віджраку. Тоді артистка повідомила, що на її шанувальників чекає "початок чогось нового". Багато хто припустив, що йдеться про зйомки кліпу, в якому міг би з'явитися чоловік, оскільки раніше він пробував сили в кіно в якості актора і постановника трюків. За його плечима незначні ролі в п'яти серіалах. 

Крім того, Ісаак - модель. У 2002 році він переміг у конкурсі краси "Містер Іспанія".

Нагадаємо, як живе колишній чоловік Ані Лорак, який допомагає українській армії.

Вас також можуть зацікавити новини: