Танцівниця продала власну студію танців перед війною / фото інстаграм Ілони Гвоздьової

Танцівниця Ілона Гвоздьова вперше розповіла, чому вирішила продати перед війною свою студію танців, яка знаходилася недалеко від столиці.

Виявилося, що на це рішення вплинула пандемія. Тоді через обмеження такий бізнес стало невигідно тримати далі для Ілони.

"Я продала студію не тільки перед війною, я продала на другий рік ковіду. Тому що з точки зору комерційної справи все було складніше реалізовувати цей проект. Плюс були великі обмеження не тільки для власників бізнесу, але й робочої команди. У мене були гарні, юні й талановиті дівчата і я не хотіла примусово робити їм вакцинації. І вони теж не бажали на той момент це робити. Тому, можливо, прийшов час закрити студію й рухатися далі", - розповіла Гвоздьова в інтерв'ю "LIGA Life".

Вона також наголосила, що вважає продаж бізнесу правильним рішенням, адже під час повномасштабного вторгнення було б важче тренувати дітей в студії. 

"Зараз можу сказати, що, напевно, таким чином Бог мене відвів. Тому що, якщо б під час війни ми ще б працювали, тоді б я вдесятеро більше хвилювалася, тому що брати відповідальність за чужих дітей – дуже важко. Під час війни я не беруся за все, що стосується дитячих груп з танців", – додала Ілона. 

Танцівниця поки не планує повертатися до цієї справи і називає такі аргументи: 

"Вважаю, що відкрити студію треба в такому місці, де б учні почували себе в безпеці. Зараз у Києві я не почуваю себе в безпеці. Для того, щоб відкрити студію з усіма дозволеними умовами, укриттям, сигналами тривоги треба неабиякі кошти. А просто орендувати приміщення – я це зараз і роблю. Як тренер орендувала на годину, провела заняття і пішла. І мене нічого не хвилює".

Нагадаємо, раніше Ілона Гвоздьова розгнівала українців.

Вас також можуть зацікавити новини: