Гуморист зізнався, що його часто ображали через вагу / фото інстаграм Володимира Жогло

Відомий український гуморист Володимир Жогло відверто розповів про булінг через вагу.  

35-річний чоловік зазначив, що його дитинство було у 90-ті роки. Він жив у маленькому селі в Рівненській області, де були свої правила. 

"Тоді не існувало слово "буллінг", тоді існувало "виживання". Мене булили за вагу постійно. Але я не вважав, що це ненормально. Я розумів, що це в межах норми, тому що булили ж не тільки мене. Я розумію, що таких як я булять через те, що ти грубий, жирний", - сказав Володимир в інтерв'ю Славі Дьоміну. 

Якою була вага у нього в шкільні роки - він не зазначив. Але додав, що згодом сцена та гумор допомогли подолати всі комплекси. Про це чоловік згадує так: 

"Я вибрав для себе сцену як форму виживання. Та мало часу пройшло від того, що над тобою насміхаються до того моменту, що сміються з того, що ти робиш. Цей перехід дуже важливий. Він змінив моє життя, тому я далі продовжував цим займатися".

Зараз же, за словами Жогло, на жарти про вагу він не оборажається. Він продовжує жити та не звертати уваги на насмішки зі сторони. 

"Вага - це напевно що вже настільки пережовано мною, що нічого, що пов'язано з моєю надмірною вагою не може мене ніяким чином зачепити. От так, щоби аж це дуже страшно ранило - я не можу вже навіть згадати. Це було дуже давно, понад 15 років тому", - наголосив Володимир. 

Володимир з дружиною та сином / фото інстаграм Володимира Жогло

Нагадаємо, раніше відома британська акторка розповіла про знущання російського режисера.

Вас також можуть зацікавити новини: