Володимир Жогло розповів про аутизм сина / фото інстаграм Володимира Жогло

Український гуморист Володимир Жогло вперше зізнався, що його 3-річний син Остап має серйозне захворювання.

За словами чоловіка, у хлопчика аутизм. Проте поки лікарі не поставили офіційно цей діагноз, але він з дружиною розуміє, що це питання часу. 

"Ніколи і ніде не говорив про це. У мене особлива дитина. Він потребує уваги. Він потребує особливого ставлення до себе. Відповідно, моя дружина не може десь піти працювати. Вона більше проводить із ним час. Хоча нам ще конкретно діагноз "аутизм" не поставили, але чекаємо формально чотирьох років. До чотирьох років можуть бути якісь зміни в психіці дитини, але ми вже чітко розуміємо, що...",  - розповів Володимир в інтерв'ю Славі Дьоміну. 

Він також наголосив, що у Остапа є певні ознаки цього захворювання, яке почали проявлятися у 1,5 роки:

"Це відсутність вказівного жесту, ігнорування іграшок і механізмів, він зосереджується на чомусь одному, не відкликається на ім'я, не реагує на різкі звуки. Але це данність, в якій ми живемо. І це не означає, що я якось менше люблю свою дитину. Я його обожнюю, він дуже позитивний".

Жогло додав, що не хоче свідомо поки просити лікарів поспішати з висновком, адже потім можуть писати негативні коментарі його дружині. 

"Люди є дуже цинічні. Мені байдуже, а моїй дружині буде неприємно, якщо будуть казати: "Ага, зробив дитині інвалідність". Люди ж різне думають. Моїй дружині було б це дуже боляче", - сказав Володимир. 

Володимир з дружиною та сином / фото інстаграм Володимира Жогло

Нагадаємо, раніше стало відомо, що донька Брюса Вілліса та Демі Мур невиліковно хвора.

Вас також можуть зацікавити новини: