Jerry Heil розповіла про панічні атаки / фото nstagram.com/thejerryheil

Українська співачка, відома як Jerry Heil, розповіла про свої панічні атаки та страшний діагноз "анорексія", який їй поставили після нав'язливого бажання схуднути заради хлопця.

Кілька історій з життя виконавиця повідала в програмі "Неймовірна правда про зірок", запис якої розміщено на YouTube-каналі.

"Він був таким худим, що я вирішила схуднути заради нього", – зазначила співачка, говорячи про хлопця, з яким у них намічалися стосунки.

Відео дня

Бажаючи стати ідеальною, Jerry вирішила пробувати різноманітні дієти, і тим самим зіпсувала здоров'я. У підсумку лікарі поставили їй діагноз – анорексія.

"Вранці я повинна була випивати зелений чай, в обід потрібно було з'їсти салат з огірка заправлений водою... Я схудла, і у мене почалися проблеми з жіночим здоров'ям", – зізналася співачка.

Читайте такожJerry Heil їде у США: співачка стала першою українкою-переможницею престижного конкурсуПізніше в якийсь момент у Jerry Heil ще й почалися панічні атаки:

"Дійшло до того, що я просто не знала, як викинути з себе цю тривожну агресію. Я стрибала, навкарачки повзала, гавкала, а батьки сиділи на кухні і навіть не заходили до мене, тому що думали, що у мене "зрушення по фазі".

За словами співачки, впоратися з цим станом їй допоміг клінічний психолог.

Нагадаємо, раніше в інтерв'ю Маші Єфросиніній 1,5 роки тому Jerry розповідала, що у неї ще не було сексу і через це вона почувалася "поламаною".

А нещодавно співачка поділилася, що може без проблем засинати у самих незвичайних для цього місцях.

Вас також можуть зацікавити новини