Григорій Решетник / Скріншот Instagram

Український телеведучий Григорій Решетник розповів, що свого часу закінчив військову кафедру і склав присягу в Десні. За його словами, він є військовим психологом.

Тож, продовжив знаменитість, якщо буде мобілізація багатодітних батьків, то він теж візьме до рук зброю і піде захищати Україну.

"Я - лейтенант запасу, якщо не помиляюся. Я жив у казармі. І я обов'язково піду захищати свою країну, коли дійде черга, коли я там буду більше потрібен, ніж ефективнішим тут, коли я там зможу допомогти. Хтось каже, що один воює, а шість працюють... Різні меседжі, різні погляди", - сказав Решетник в інтерв'ю Аліні Доротюк.

Він додав, що не зможе нормально жити, якщо всі багатодітні чоловіки підуть воювати, а він залишиться жити в Києві.

"А я що буду ховатися? Кудись виїжджати? Це нереально. На сьогоднішній день багато хто говорить "Чому не на фронті?"... По-перше, я не порушую закон. По-друге, я несу відповідальність перед сім'єю, яка благає і просить... Це запитання мені Христина ставить щоразу. Ми свято віримо в перемогу. І, по-третє, я і справді відчуваю ефективність своєї публічної діяльності", - додав Григорій.

Нагадаємо, раніше Григорій Решетник розповів про кризу з дружиною.

Вас також можуть зацікавити новини: