Фото інстаграм Філіпа Кіркорова

Російський співак Філіп Кіркоров заявив, що після "голої вечірки" Насті Івлєєвої його ніхто не скасовував. Він нібито сам захотів дати собі перерву, аби переосмислити деякі речі.

Путініст зауважив, що втомився від свого графіку, тому "пішов у тишу".

"От кажуть "скасували Кіркорова"… Та я сам себе скасував для себе! Я сам втомився від себе – такого, яким я був останнім часом. Ці постійні перегони: гастролі, концерти, зйомки. Мене це виснажило. І потрібен був тайм-аут, щоб перезавантажитись, побути з собою. Тому я пішов у тишу, мовчав. Я думав, читав, сам із собою розмовляв", - сказав Кіркоров виданню КП. 

Відео дня

Що відомо про "голу вечірку" російських зірок

Скандальна "гола вечірка" відбулася у московському клубі "Мутабор" 20 грудня минулого року. Туди всі учасники мали прийти з дрес-кодом "almost naked", тобто "майже голими".

Гостями заходу стали: Філіп Кіркоров, Ксенія Собчак, Лоліта Мілявська, Діма Білан, Джиган та інші російські зірки. Ініціаторкою такої епатажної вечірки була Настя Івлєєва. 

Відверті відео з того шабашу потрапили в мережу. Після чого усіх учасників "голої вечірки" почали масово скасовувати. Зокрема, Філіпа Кіркорова вирізали з російських передач, а його концерти були зірвані. За даними росЗМІ, йому навіть заблокували рахунки в трьох різних банках. Пізніше він публічно просив вибачення за свою поведінку.

Нагадаємо, нещодавно Філіпу Кіркорову вдалося вимолити прощення у Кремля.

Вас також можуть зацікавити новини: