Репер VACÍO / скріншот

Російський репер VACÍO, який прийшов на скандальну передноворічну вечірку телеведучої Анастасії Івлєвої в одних кросівках і шкарпетці, натягнутій на геніталії, заарештований на 15 діб, повідомляють російські Telegram-канали.

Зазначається, що таке рішення виніс Лефортовський суд Москви 23 грудня. Таким чином, Новий рік він зустріне в ізоляторі тимчасового утримання.

Також повідомляється, що VACÍO оштрафували на 200 тисяч рублів за статтею 6.21 КоАП РФ - за пропаганду нетрадиційних сексуальних відносин через відео, на якому його статевий орган лиже чоловік через носок.

Відео дня

Скандальна вечірка російських зірок

Відомо, що вечірка-корпоратив відбулася у московському клубі "Мутабор" 20 грудня з дрес-кодом "almost naked" ("майже голий").

На захід серед інших прийшли Філіп Кіркоров, Ксенія Собчак, Лоліта Мілявська, Діма Білан, Джиган. Ціна квитків на відкриту частину вечірки досягала мільйона рублів.

Після того, як фото і відео з "голої" вечірки потрапили в мережу, на ведучу Івлєву і учасників корпоративу почали масово писати доноси, називаючи захід "мракобіссям" та вимагаючи перевірити організаторів на "гей-пропаганду" і пропаганду наркотиків.

Вас також можуть зацікавити новини: