Багато колег Михалкова з РФ невтішно про нього відгукуються / фото УНІАН

Російський режисер Микита Михалков давно не творець, він перетворився на вірного слугу президента РФ Володимира Путіна.

А нещодавно глава Росії вручив зірку героя праці Михалкову. Журналісти розповіли, як шанований у світі творець перетворився на нікчему.

"Весь екранний час Микита Михалков лагодить себе і заштопує... Він трагічної шкоди завдав собі божевільними промовами про чипи, про рептилій, про масонську змову. Він хоче повернуться в нормальні люди, але у нього поки не виходить", - пояснює журналіст Олександр Невзоров і зазначає, що режисера все одно не підпускають до Путіна.

Що ж таке сталося з колись всіма улюбленим і популярним актором і режисером? А реально нічого, він завжди таким і був.

Журналісти показали кадри, як Михалков чверть століття тому плазував перед Борисом Єльциним, а пізніше лаяв його: мовляв, той - слабак, а Путін - молодець.

"Що ж рухає такими вчинками режисера Микити Михалкова. Коротенько є два фактори - гроші. Він став немислимо багатий завдяки приговувунню владі. Згідно з його декларацією, він заробляє 529 млн рублів на рік... І тут друга частина: гроші - це платня за систематичну імперську брехню протягом десятиліть", - наголошується в сюжеті.

Журналісти нагадують, що студія Михалкова "Трите" щорічно протягом багатьох років отримувала з бюджету 5 млрд рублів на нікому непотрібні фільми. 

Раніше російський кінорежисер Микита Михалков запропонував створити альтернативу премії "Оскар". Таку пропозицію він висунув від імені спілки кінематографістів РФ. Михалков запропонував роздавати талановитим артистам, кінорежисерам і технічним працівникам статуетки з діамантовим метеликом.

Вас також можуть зацікавити новини: