alyona alyona і Дантес мають татуювання / колаж

Дуже багато українських зірок за останні майже сім місяців зробили собі нові татуювання. Після 24 лютого мода пішла на патріотичні тату. Чим прикрасили тіло наші знаменитості - читайте в матеріалі УНІАН. 

Відео дня

Володимир Дантес

Екс-чоловік Наді Дорофєєвої, за особистим життям якого зараз спостерігає вся країна, має у себе на руці татуювання "ХА 057". Нещодавно він розповів, що це абревіатура його рідного міста (Харків) та його телефонний код. Такий напис музикант і стендап-комік зробив у себе на руці. 

Тату Дантеса / фото - instagram.com

Олена Мозгова

У продюсерки цілий рукав. Вона похизувалася у своєму блозі тим, що зобразила на руці тризуб з мечем і яскраві квіти. 

"Ми закінчили наш шедевр. Дякую Марті Тетеріній за талант, за терпіння, за втілення ідеї квітучої України, яка завжди готова до захисту! Квіти й тризуб з мечем – це саме те, що відчувала і дуже хотіла, це те, про що я мрію!", - прокоментувала сама Мозгова своє татуювання. 

Олена Мозгова зробила тату / Фото - instagram.com/mozgova0902/

Даніель Салем 

Телеведучий і ресторатор, який після повномасштабного вторгнення РФ пішов обороняти свою Батьківщину, зобразив на грудях вишиванку. Такий малюнок він назвав своєю новою броньою. 

"Ні одна куля не пройде!", - зауважив Салем. 

Даніель Салем набив на грудях вишиванку / фото - скріншот instagram.com

Схоже, броня працює, адже телеведучий сім разів потрапляв під обстріли й навіть частково втратив слух. Втім він цілий і неушкоджений продовжує нести службу. 

alyona alyona

Реперка, яка підтримує Україну благодійними концертами по світу, зобразила на ключиці колосок червого-чорного кольору, який переплітається з синьо-жовтою рослиною. 

Тату alyona alyona / фото instagram.com

Даша Квіткова

Блогерка і дружина екс-героя проєкту "Холостяк" зобразила у себе на тілі скріпки синьо-жовтого кольору, а також контури України з написом "Сильна". 

Даша Квіткова зробила патріотичні тату / фото - instagram.com
Даша Квіткова зробила патріотичні тату / фото - instagram.com

Нагадаємо, 19-річна донька Кравець показала, як "українізувала" тату.

Вас також можуть зацікавити новини: