Фото інстаграм Катерини Тишкевич

Українська акторка Катерина Тишкевич, яка у грудні минулого року лежала у реанімації із сепсисом, розповіла про своє здоров'я зараз і назвала свій остаточний діагноз. 

Дівчина зазначила, що вже є позитивні зміни, хоча все одно відчуває дискомфорт. 

"Мені здається, що є невелика позитивна динаміка по голові. Дуже хитка. Але стало менше днів, коли сильно болить. Частіше тримається на рівні напруги або дискомфорту. Але постійне відчуття поки що є", - написала Катерина у себе в Instagram. 

Відео дня
Скріншот сторіз Катерини Тишкевич

Вона також додала, що має вже певні висновки від лікарів. 

"Є така версія: хронічний соматоформний больовий розлад. Або простіше: стійкий хронічний головний біль напруги. Одна з причин виникнення - глибока емоційна травма + індивідуальні фізіологічні особливості", - пояснила вона.  

Скріншот сторіз Катерини Тишкевич

До слова, раніше Катерина розповідала, що вже багато років мучиться від постійного головного болю. Вона використовувала різні методи лікування, але це не принесло бажаного результату. За один день акторка випивала більше 15 таблеток, але навіть вони не могли впоратися із болем.

Нагадаємо, раніше Катерина Тишкевич зізнавалася, що хвороба робила її життя нестерпним і вона навіть хотіла накласти на себе руки.

Вас також можуть зацікавити новини: