Есмеральд вважає, що її дитині не потрібне "батько-абьюзер" / фото instagram.com/emerald.evgeniya/

Снайперка Євгенія Емеральд, яка виховує 6-місячну донечку Афіну, планує позбавити екс-чоловіка Євгена Стипанюка батьківських прав. 

"Мені пишуть, що дитині потрібен батько, але навіщо дитині батько-абьюзер? Він тільки психіку їй зламає. Якось говорив мені, що коли дитина підросте, він розкаже їй, яка у неї мама повія. Казав, що я найгірша жінка, яка у нього була, тому він буде мені зраджувати. Навіть розповідав, як це буде", – розповіла Емеральд в інтерв’ю УНІАН. 

Українська військова зазначила, що прагне позбавити Стипанюка батьківських прав, але цей процес – вкрай непростий. "На жаль, у нас дуже важка законодавча система у цьому плані. У нас позбавляють батьківських прав, якщо батько не сплачує аліменти тривалий час. Якщо я подам на аліменти, то він буде скидати мені по 500 гривень, як колишній дружині. Тобто у мене не буде підстав для позбавлення його батьківських прав. Але якщо буде кримінальне провадження, якщо він виставить мої інтимні фотографії, я зможу подати на нього позови щодо приниження честі і гідності. Також є стаття у кримінальному кодексі щодо порнографії. Можливо, згодом все це мені знадобиться, і я зможу позбавити його прав", – сподівається жінка.

Відео дня

Нагадаємо, снайперка Євгенія Емеральд ("Жанна д'Арк") та військовий Євген Стипанюк побралися у жовтні минулого року – просто на передовій. Вже в квітні у подружжя з’явилася донечка Афіна. Однак незабаром стало відомо, що пара, ймовірно, завершила стосунки.

Цього місяця Емеральд офіційно заявила, що розлучається з чоловіком. Вона також наважилась розповісти про домашнє насильство в їхній родині, та навіть погрози вбивством з боку Стипанюка. Крім того, Емеральд заявила, що екс-чоловік хоче "злити" в мережу їхні домашні інтимні відео.

Вас також можуть зацікавити новини: