Сагайдачна в серіалі "Кріпосна" / Пресслужба СТБ

Актриса Анна Сагайдачна, яка зіграла в популярному українському серіалі "Кріпосна", вирішила підтримати Збройні сили України танцями на пілоні. Цим дівчина займається вже більше десяти років. Так вона приєдналася до збору коштів. 

Відеоролик, де Анна танцює в обтягуючих лосинах, бюстгальтері і на високих підборах, був опублікований на її сторінці в Instagram-блозі. 

"Фронт "На підборах" вчора танцював для підтримки наших військових! Кожна дівчинка, яка вчора прийшла танцювати, внесла грошовий внесок для наших хлопців! За три благодійні майстер-класи вдалося зібрати понад 6 тисяч гривень!", - похвалилася Сагайдачна. 

Відео дня

"Шикарний танець! Ніжно, сексуально, але, Ганнуся, мені здається, що ви дуже худенька", "Така ніжна і чуттєва одночасно, супер", - написали коментатори. 

Однак таку ініціативу підтримали не всі. 

"Мені здається, що сперечатися тут ні до чого. У всіх смаки різні. І до таких танців всі ставляться по-своєму. Ви мені подобаєтеся як актриса, за вами дуже цікаво спостерігати. Ви дуже чарівна. Але танець, сорі, мені теж не сподобався", - висловилася прихильниця. 

Танець Анни Сагайдачної / скріншот Instagram-публікації

Нагадаємо, зірка серіалу "Кріпосна" намагалася накласти на себе руки.

Також УНІАН писав, що 53-річний актор "Кріпосної" пішов воювати за Україну.

Вас також можуть зацікавити новини: