Сагайдачна хотіла піти з життя / фото СТБ

Українська актриса Анна Сагайдачна, яка зіграла Наталі Дорошенко у серіалі "Кріпосна", розповіла про складні стосунки, через які хотіла накласти на себе руки.

Відвертими зізнаннями вона шокувала під час шоу "Мій секрет" з Машею Єфросиніною.

За словами Анни, у її бойфренда були проблеми з алкоголем, він міг приходити о 8 ранку. А вона на нього чекала, не спала весь цей час. "Він чесно сказав мені: "Аню, я алкоголік", - поділалася актриса. 

Відео дня

Вона додала, що зараз у цього чоловіка є родина, він зав'язав із алкоголем. Сагайдачна розповіла, що була щасливою у цих стосунках лише один рік, а два роки вона страждала.

Після розірвання стосунків Анна зібрала свої речі й переїхала до студентського гуртожитку, тоді було дуже нелегко. 

"Розкрий секрет, Аню, яка висота моста, на який ти кілька разів приходила з думками про самогубство", - озвучила Єфросиніна головне запитання.

"Це був міст Патона... Це був саме той період у пошуках мого хлопця, де він там, у яких барах пиячить... Думала я не про хороше на цьому мосту. Коли я почала розуміти, що цим стосункам кінець... Це був період безвиході..." - сказала Сагайдачна.

Читайте також"Кріпосна" 3 сезон: чим закінчився серіал (фото)Актрисі на той момент було 20 років, у неї не було подруг. А мамі про бажання накласти на себе руки вона не говорила. Зірка "Кріпосної" додала, що спроба самогубства таки була: вона порізала руку, але, швидше, хотіла не звести рахунки з життям, а налякати свого хлопця.

Небажання жити минуло, за словами дівчини, завдяки мамі та вірі в Бога. Анна додала, що своєю історією вона хоче допомогти іншим дівчатам, щоб вони обирали життя й сказали: "Це дуже вчасно".

Серіал "Кріпосна": що відомо про костюмовану драму

  • "Кріпосна" - українська костюмована телевізійна драма Фелікса Герчикова та Макса Литвинова.
  • Прем'єра телесеріалу відбулася 25 лютого 2019 року на українському телеканалі СТБ.
  • Прем'єра другого сезону телесеріалу відбулася 3 серпня 2019 року на польському телеканалі TVP1.
  • 21 листопада 2019 року телесеріал був офіційно продовжений на 48 нових серій (третій і четвертий сезони). 
  • 18 листопада 2021 року вийшла фінальна серія третього сезону костюмованої драми.

Вас також можуть зацікавити новини: