Зірки померлі від коронавірусу / Gage Skidmore

Епідемія коронавірусу терзає Землю понад два роки. Кожен день на апаратах ШВЛ і реанімаціях гинуть десятки тисяч людей. Серед жертв цієї сумної статистики числяться актори, режисери, політики, спортсмени і вчені. Згадуємо, хто зі знаменитостей став жертвою підступної хвороби.

Борис Александров

Лікар-терапевт і творець відомих в Росії глазурованих сирків "Б. Ю. Александров" помер від коронавірусу у віці 73 років. Хворобу переносив у важкому стані і був підключений до ШВЛ. Примітно, що за життя бізнесмен вважав, що небезпека коронавірусу надумана, і що Китай наживається на епідемії.

Марія Тереза Бурбон-Пармська

Іспанська принцеса стала першою жертвою пандемії серед європейських осіб королівської крові. Їй було 86 років. Марія Тереза була політичним діячем, вченим і боролася за права жінок.

Відео дня

Володимир Меньшов

Російський актор і режисер Володимир Меньшов помер на 81-му році життя. Меньшов режисував такі відомі фільми, як" Москва сльозам не вірить" і "Любов і голуби". 

Лючія Бозе

Лючія Бозе / фото publico.es

Одна з найпопулярніших італійських кіноактрис стала черговою жертвою пандемії. Її життя обірвалося на 89 г оду життя. Бозе була суперзіркою Італії і знімалася в кращих італійських фільмах "Хроніка одного кохання", "Дама без камелій", "Заповіт Орфея", "під знаком Скорпіона", "Сатирикон". У 1947 році Лючія перемогла в конкурсі "Міс Італія".

Борис Грачевський

Художній керівник телешоу "Єралаш" Борис Грачевський кілька місяців боровся з коронавірусом. В результаті серце режисера не витримало. Він помер у віці 71 рік.

Серджо Россі

Читайте такожКраса не врятує світ: 5 знаменитостей з дефектами зовнішності, які ви могли не помітити (фото)Італійський дизайнер Серджо Россі, власник однойменного бренду жіночого одягу, помер від коронавірусу у віці 84 роки. В Італії його називали королем взуття за витончений і елегантний стиль його бренду. Заснована ним компанія спрямовує частину коштів від продажу взуття на боротьбу з коронавірусом.

Ларрі Кінг

Американський журналіст і телеведучий Ларрі Кінг помер у віці 88 році від ускладнень коронавірусу. Ларрі вів власне шоу на телебаченні, де брав інтерв'ю у різних знаменитостей. Воно потрапило в книгу рекордів Гіннеса як найтриваліше шоу з беззмінним ведучим, а сам Кінг має зірку на "Алеї слави" в Голлівуді. 

Джон Прайм

Американський співак і автор пісень у стилі кантрі і фолк Джон Прайм має дві премії "Греммі". Його пісні виконували Дуайт Йокам, Джонні Кеш, Джон Денвер. Боб Ділан високо оцінював його співочий талант. Прайм помер від ускладнень коронавірусу у віці 73 роки.

Людмила Лядова

Народна артистка СРСР, співачка і піаністка Людмила Лядова померла від COVID-19 на 96-му році життя. Перед смертю співачка важко хворіла і мала 75% уражених легенів. Лядова написала понад 800 пісень, деякі з них стали хітами: "Барабан", "Ай-люлі", "Старий марш", "Диво-пісенька".