Як визначити розмір грудей / depositphotos.com

Останнім часом з'явилося дуже багато інтернет-магазинів зі спідньою білизною. Тому з метою економії часу і сил дівчата вважають за краще робити онлайн замовлення, ніж ходити по магазинах і приміряти білизну. Однак тут можуть виникнути складнощі з підбором розміру. 

Сьогодні ви дізнаєтеся, як визначити розмір грудей різними способами.

Як визначити розмір грудей

Щоб дізнатися розмір грудей, досить виміряти обсяг під грудьми. Зазвичай 63-67 сантиметрів вказують на перший розмір грудей, 68-72 см - на другий, 73-77 см - на третій, 78-82 - на четвертий, 83-87 - на п'ятий, 88-92 - на шостий, а 93-97 - на сьомий, і так далі. 

Відео дня

Як дізнатися який у тебе розмір грудей по ліфчику

Кожному розміру відповідає позначення буквою. Для нульового це AA, для першого A, другого - B, третього - C, четвертого - D, п'ятого - DD, шостого - E. Lодайте до округленого значенням обсягу під грудьми букву, відповідну вашій повноті чашки, і отримаєте ваш розмір ліфа.

Калькулятор розміру грудей

фото з відкритих джерел

Як визначити розмір грудей за допомогою долоні

За допомогою долонь можна визначити лише розмір чашок, а ось обхват під грудьми все ж доведеться вимірювати. Однак практично всі бюстгальтери дозволяють регулювати обсяг. Тому даний метод перевірки грудей не такий вже й поганий. Але підійде він тільки тим, у кого розмір грудей відповідає розміру долоні. 

Так, прикладіть долоню до грудей. Якщо вони поміщається в вашу руку, тоді чашечку варто вибирати саме такого розміру, як ваша долоня. Якщо ж у вас груди більші, можете попросити свого чоловіка про допомогу.

фото з відкритих джерел

Нагадаємо, як довго можна не мити голову і що буде, якщо мити її рідко.

Вас також можуть зацікавити новини: