Які куртки носити восени 2020 / Vogue

В Україні починається час перших заморозків і скоро на вулицю не можна буде вийти без куртки. Стилісти розповіли, якою буде мода на куртки цієї осені і взимку.

Шкіряні куртки 

Шкіряні куртки 2020 / фото pinterest.com

Дизайнери різних модних будинків в один голос стверджують: шкіряна куртка - це головний тренд цього сезону. Така куртка повинна бути в гардеробі будь-якої модниці. Куртка може бути будь-якої довжини. Наймодніші кольори - чорний, бордовий і бежевий. В тренді шкіряні куртки з хутряним коміром і застібки-блискавки. Також дизайнери Fendi і Versace радять носити куртки-косухи з металевими заклепками.

Бомбер

Куртки на осінь / фото Vogue

У моді зараз жіночні моделі бомбера різних кольорів. Найбільш трендовий фасон бомбера цієї осені - оверсайз з об'ємними рукавами.

Відео дня

Джинсові куртки

Як носити джинсову куртку / фото pinterest.com

Класична куртка з деніму - це завжди актуальний тренд останніх років. Куртки-джинсовки представлені в осінніх колекціях таких брендів як Versace і Dior. В тренді як звичайні однотонні куртки, так і джинсові куртки зі вставками, стразами, вишивкою і поясом. Носити джинсовку можна з брюками, джинсами, сукнею або худі.

Вітровка

Модні вітровки 2020 / фото pinterest.com

Вітровка - дуже жадана річ в сезон осінь-зима 2020-2021. Моделі вітровок в цьому році представили Phillip Lim і Louis Vuitton. Дизайнери пропонують носити вітровки з багатоярусними або вузькими спідницями, офісними брюками і короткими шортами. До вітровки можна вдягти високі чоботи або короткі черевики.

Пуховик

Як носити пуховик осінь 2020 / фото Vogue

Пуховик - це найбільш трендовий верхній одяг на зиму. Пуховики в цьому сезоні повинні бути практичними, зручними і теплими. У моді як короткі, так і довгі моделі, а також пуховики зі шкіри і варіанти з нагрудними кишенями.

Дублянка

Дублянки осінь-зима 2020-2021 / фото Vogue

У моді зараз дублянки-авіатори з підкладкою з овчини і з великим коміром. Така модель не тільки стильна, але і тепла. Дизайнери також радять носити жіночні моделі з підкресленою талією. Найбільш трендові кольори-чорний, коричневий, сірий. 

Хутряні куртки

Vogue

Хутряні куртки добре захищають від холоду і елегантно виглядають. Дизайнери називають модними моделі з великим капюшоном, міні-шуби і короткі хутряні куртки з об'ємними кишенями. Модні кольори курток з хутра варіюються від натуральних забарвлень до яскравого фіолетового, червоного, зеленого, лілового і ніжно-рожевого.

Читайте також на УНІАН: